Creatieve
imagocampagne

Voor de VMRG, een vereniging van gevelbouwers, hebben we zes opvallende campagnefilms gemaakt, inclusief een fraaie headless website en online campagne. Met het thema ‘Hardcore Aluminium’ inspireren wij de architecten en investeerders om te kiezen voor de vormvrijheid en het gemak van dit materiaal.

VMRG Visual1
In het kort
Samen met het team van VMRG en Café Noir hebben wij met de Hardcore Aluminium campagne het imago van aluminium bij architecten en investeerders een boost gegeven. Dit hebben wij onder meer gerealiseerd:
  • Campagnefilms
  • Headless campagnewebsite
  • Advertising

Hardcore Aluminium

De voordelen van aluminium in de gevel van gebouwen. Wij laten het je zien! In samenwerking met de VMRG, Café Noir videoproducties en Gover Meit (beter bekend als Stefano Keizers) is er een opvallende campagne gecreëerd, met onder meer zes korte films, een bijpassende headless campagne website en andere communicatiemiddelen. Voor elk thema een eigen film, waarbij Gover op ludieke wijze vertelt over de voordelen van het gebruik van aluminium voor architecten en projectontwikkelaars.

VMRG Visual2
VMRG Visual3
VMRG Visual4

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

Ook impact maken met een creatieve campagne?

Dan moet je zeker contact opnemen met Rogier. Mail hem op r.gilkes@nobears.nl of bel ons op 033 - 450 2020.

Rogier