We build brand stories with and for the ambitious.

Wij zijn NOBEARS. Een full service digitaal bureau dat niet bang is voor het avontuur. We bruisen van ambitie. Bij NOBEARS is het digitale succes van onze klanten namelijk onlosmakelijk verbonden aan de groei van onze digitale talenten.

campfire v2

Let’s start the hunt!

Met 130 specialisten op het gebied van concept, design, development en marketing werken we iedere dag aan de allerbeste digitale toepassingen. Bij NOBEARS vind je klantgerichte teams waarin technologie en creativiteit samenkomen. Zo verjagen we beren op de weg. Precies. De reden waarom we NOBEARS heten.

Een neusje voor groei

Iedere dag werken aan iets dat weleens het begin van iets groots zou kunnen zijn. Dát is waar we voor leven. NOBEARS staat graag met jou aan de start van een nieuw avontuur. Of het gaat om de geboorte van een merk, een slim bedrijfsmodel of het betreden van een nieuwe markt: we hebben een neusje voor digitale groeikansen en zijn vastberaden om hierin te slagen.

Lijkt het je wat? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Onze partners in het avontuur

NOBEARS heeft verschillende partners en accreditaties die ons bijstaan in het avontuur. Zo zijn we onder andere Pimcore Gold Partner, Shopware Gold Partner, officieel Google Partner en Deployteq-partner. O ja, en we zijn ISO 27001-gecertificeerd. Omdat we informatiebeveiliging belangrijk vinden.

Who we work with

Wij werken met de ambitieuzen. Bedrijven die altijd voor groei gaan en geloven dat een optimale customer experience daarin centraal staat. Een greep uit onze partners.

groepsfoto nobears v2

Come join us

Ga je mee op avontuur? Bekijk welke vacatures we op dit moment hebben.

Waarin NOBEARS zich onderscheidt?

Nicole kan je er alles over vertellen. Mail haar op nicole@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Nicole