istock 820843078

NOBEARS Campfire Events

Wil jij even uit de dagelijkse business ontsnappen en je laten inspireren over de ontwikkelingen in de digitale wereld? Dan zijn de NOBEARS Campfire Events jouw nieuwe toevluchtsoord! 

"Kleinschalige lunchsessies over uiteenlopende thema's, gerelateerd aan CX."

Haal het beste uit jezelf én uit je bedrijf

Soms is het goed om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Om even uit te zoomen en nieuwe inzichten op te doen. Daar help je niet alleen jezelf, maar ook je bedrijf verder mee. 

NOBEARS deelt graag zijn kennis. En dan het liefst in een informele setting waarin inspireren, leren en het opdoen van nieuwe ideëen samenkomen. Precies om die reden organiseren we jaarlijks meerdere kleinschalige working lunchsessies over uiteenlopende thema's rondom CX: de NOBEARS Campfire Events. 

 

IDF07216 1

Programma 2024

De Campfire Events vinden allemaal plaats bij:

VRIJ
Landgoed Anckerwaerdt
Beusichemsedijk 17 4101NV
Culemborg

[PLAATSGEVONDEN]

26 maart 2024
Unified Commerce & CX

Internet heeft niet alleen de wereld veranderd, maar ook het koopgedrag van consumenten. We zijn altijd en overal online. En willen op ieder gewenst moment een aankoop kunnen doen. Met deze sessie doorbreek je barrières, pak je commerciële kansen en haal je het maximale uit je omnichannel strategie. 

24 september 2024
Van code naar connectie

Hoe zorg je voor een goede Customer Experience (CX) in een veranderende wereld? Een wereld waarin AI, integraties en composable infrastructuren ervoor zorgen voor iedere organisatie product en operational excellence kan behalen. Juist in die wereld is het belangrijk om onderscheidend vermogen te blijven creëren. Dit doe je door je klanten en de uitdagingen van klanten goed te begrijpen. Tijdens dit event geven we je inzichten, tools en praktijkvoorbeelden om hier al direct mee aan de slag te gaan. 

19 november 2024
Composable Landscape & CX

Groeit je organisatie, dan groeit je digitale en technologische landschap. Hoe ziet een landschap eruit dat je gaat faciliteren in de groei in plaats van afremmen? We vertellen je graag over de opzet van een flexibel landschap waarin je maatwerk combineert met het beste wat de markt te bieden heeft.

Q4 2024
Merkbelofte & CX 

Jij weet precies wat je merk voor staat. Wat je verkoopt, waar je goed in bent en wat je jouw klanten belooft. Maar komt jouw customer experience wel overeen met die belofte? Deze sessie helpt je bij het ontwikkelen van een klantreis die je merkbelofte versterkt in ieder touchpoint.

 

vrij in culemborg09 2

Voor wie zijn Campfire Events interessant?

De kennissessies zijn met name interessant voor het management en senior leadership teams. Zo kun je de nieuwe inzichten direct omzetten in concrete acties.Daarnaast houden we het clubje graag klein met gemiddeld max. 10 bedrijven per sessie. Zodat we vrij elkaar van gedachten kunnen wisselen en open in gesprek kunnen gaan. Voel je vrij om je als duo (per bedrijf) aan te melden voor een van de sessies.

Zijn hier kosten aan verbonden? 

Nope! De Campfire Events zijn geheel kosteloos. We vinden het leuk als je aanhaakt, geïnspireerd raakt en samen met ons droomt over de toekomst. 

NOBEARS 001

Je opgeven voor een Campfire Event of op de hoogte blijven?

Geef je aanwezigheid voor een Campfire Event door aan Kelly via k.oomen@nobears.nl of 073 - 369 0000. 

Kelly