Visual design

Create an effective and engaging brand

De kracht van je merk is in sterke mate afhankelijk van de visuele identiteit. Deze moet aanspreken, onderscheidend zijn en overtuigen. Met visual design bereik je dit. Een breed specialisme dat NOBEARS als geen ander beheerst.

Verschil tussen succes of falen

Wat hebben branding, (social) advertising en digital media met elkaar gemeen? Ze zijn grotendeels gericht op design. Het gevoel dat je met beelden, kleur en typografie oproept (of juist niet) betekent vaak het verschil tussen succes of falen. Niet voor niets is er binnen succesvolle bedrijven veel aandacht voor visual design. En dus ook bij NOBEARS.

 

Basis voor de customer experience

De kleuren van je huisstijl, de beelden op je website, het gekozen font. We staan er misschien niet bij stil, maar ook die zijn een belangrijk onderdeel van de customer experience. Je visuele identiteit bepaalt hoe klanten je zien en ervaren. Dit geldt zeker in een digitale wereld. Onze designers weten hierin de juiste snaar te raken.

NOBEARS office 14

Visuele kracht

De visual designers van NOBEARS creëren designs die de basis vormen voor jouw merkidentiteit. Hierbij zoeken ze de balans tussen creativiteit en effectiviteit. Alles om jouw doelgroep te verwonderen én te overtuigen.

 

...daar blinken we in uit

Visual design speelt een cruciale rol in het overbrengen van een boodschap. Of het nu gaat om een logo, visual of huisstijlelementen. Maar zeker ook bij social posts of complete websites, apps, platforms en software. Hierbij staan herkenbaarheid, consistentie en visuele kracht centraal. Laat dat nu net zijn waarin het creative team van NOBEARS uitblinkt.

Customer experience als speerpunt

Staat je visuele identiteit eenmaal, dan ben je er nog niet. Als de rest van je boodschap niet klopt, bereik je er niks mee. Bij NOBEARS gaan design, strategie, development en marketing hand in hand. Dat is de kracht van een bureau dat customer experience als speerpunt heeft gekozen. Vanuit multidisciplinaire teams werken we aan jouw merk.

 

Top notch visuele stijl

Een app voor Workit, een configurator voor KeukenConcurrent, een social campagne voor Van Mossel. Allemaal voorbeelden van NOBEARS-projecten waarin onze disciplines samenkomen. We hoeven je vast niet te vertellen hoe belangrijk visual design is in het succes van dit soort projecten. Kunnen we jou ook helpen om je merk nog sterker te positioneren met een top notch visuele stijl?

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke