App-development

Smart apps for a smart world

App-development omvat uiteenlopende expertises. Denk aan strategie, design, development en data. Wat centraal staat, is de manier van denken. Elke gebruikersgroep heeft tenslotte unieke eisen en wensen. NOBEARS neemt dit allemaal mee in apps die mensen écht willen gebruiken. Slimme apps voor een slimme wereld.

Maximale betrokkenheid en conversie

Er zijn meer dan 5 miljoen apps. Het is best uitdagend om je doelgroep te overtuigen om juist jouw app te downloaden (en te gebruiken). Het begint natuurlijk met functionaliteit en een naadloze gebruikerservaring. Dat vereist inzicht in en kennis van je doelgroep. Data speelt hierin een cruciale rol. We verzamelen gegevens over app-gebruik en prestaties om apps te optimaliseren. Zo zorgen we voor maximale betrokkenheid en conversie.

 

Verschillende technieken

NOBEARS gebruikt React Native voor app development. Met dit open source framework bouwen onze developers hoogwaardige apps voor zowel iOS (Apple Appstore) als Android (o.a. Google Play). React Native gebruikt één code base. Dit maakt het makkelijker om de app up-to-date te houden en door te ontwikkelen.

workit app

De meest succesvolle app

Een app is een belangrijk onderdeel van de customer experience. Je wilt dat deze opvalt en dat gebruikers jouw app weten te vinden. Als al deze elementen - strategie, data-analyse, design, techniek en marketing - samenkomen, zet je de meest succesvolle app neer. Laat dit nu net zijn waar NOBEARS in uitblinkt.

Hoe dit zich vertaalt in de praktijk? In een app voor Rituals bijvoorbeeld. Of continue doorontwikkeling van de Van Mossel-app (denk aan een overzicht van laadpalen). En last but not least de app voor Workit, voor het eenvoudig zoeken en boeken van sportlessen. Zo hebben we al succesvolle apps neergezet voor retail, automotive en sport. Maar ook in de sectoren leisure, e-commerce en loyalty hebben we inmiddels ervaring.

Sterke visie

Goede app-development vereist een sterke visie en de juiste expertise. Precies die onderdelen waar NOBEARS vol op inzet. Want zonder strategie en krachtige executie geen succesvol eindresultaat. Ons gespecialiseerde appteam werkt nauw samen met business-strategen, creatieven en marketeers. Zo bouwen we niet alleen een app, maar zorgen we er ook voor dat je doelgroep deze actief opzoekt in de appstores. En je app blijft gebruiken.

Sparringpartner

Gebruik ons gerust als sparringpartner om de functies en flow van je app uit te denken. Om onderzoek te doen naar wat je doelgroep echt wil. Of om met opvallende online campagnes mensen te wijzen op het bestaan van je app. Zo doen we er alles aan om jouw digitale dromen om te zetten in een app die ertoe doet.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke