Maatwerk webapplicaties

Tailored solutions for your unique needs

Elk bedrijf is anders. Dus ook dat van jou. Je bent niet standaard, dus hebt ook geen behoefte aan een standaard oplossing. NOBEARS realiseert maatwerk webapplicaties die jouw online succes vergroten.

Afgestemd op jouw business

Toegegeven: er zijn goede standaard applicaties of softwaretools op de markt. De vraag is echter of deze recht doen aan jouw business. Of zorgen voor de juiste customer experience. Niet zo vreemd dus dat je kiest voor een maatwerkoplossing. Groot voordeel is dat een dergelijke webapplicatie perfect is afgestemd op jouw business en doelen. Ze omvatten alleen de functies, flow en processen die jij - of jouw doelgroep - nodig hebt.

 

Unieke functies

Een ander voordeel van maatwerk is dat een systeem schaalbaar is en dus meegroeit met jouw business. Nieuwe eisen zijn snel en gericht door te voeren. Probeer die flexibiliteit maar eens in te bouwen in een standaard pakket. Daar komt bij dat je je onderscheidt met een maatwerk-webapplicatie. Je kunt tenslotte unieke functies en mogelijkheden opnemen die je in ‘off-the-shelf’ oplossingen niet vindt.

NOBEARS office 5 v2

Een platform voor ieder doel

NOBEARS heeft veel ervaring in de realisatie van maatwerksystemen en webapplicaties. Neem het platform Zorgwerk voor vraag en aanbod van zorgspecialisten of de online configurator van KeukenConcurrent. Ook op mobile app-gebied hebben we onze sporen verdiend met maatwerk-apps voor Van Mossel en Rituals (samen met partner First Impression).

Agile werkwijze

Co-creatie staat in al onze maatwerkprojecten centraal. In strak geregisseerde sprints werken we toe naar tweewekelijkse tussenopleveringen. De feedback van een sprintreview nemen we mee in de sprint erna. Deze agile werkwijze zorgt ervoor dat we snel kunnen bijsturen. Zodat er uiteindelijk een webapplicatie staat die naadloos aansluit op jouw business en doelen.

Hybride teams

Van strategie en design tot development en marketing. Bij de realisatie van maatwerkapplicaties komen alle NOBEARS-disciplines samen. In hybride teams werken we nauw samen aan jouw oplossing. We vinden het meer dan logisch om hier businessdoelstellingen, doelgroep, de gewenste customer experience en budget in mee te nemen.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke