Webdevelopment

The power of the web

Een goede website vormt een van de belangrijkste touch points in de customer experience. Tegelijkertijd is het een manier om klantloyaliteit te vergroten en conversie te realiseren. NOBEARS is specialist in webdevelopment.

Succesvolle online touchpoint

Er zijn naar schatting zo’n 1,7 miljard (!) websites. Opvallen in dit enorme aantal is lastiger dan ooit. Design, interface, animaties, functies; alleen als deze naadloos op elkaar zijn afgestemd, zet je een succesvolle website neer.

 

Corporates, start-ups, retail en mkb

NOBEARS heeft de realisatie van high-end websites tot een van de speerpunten benoemd. Met resultaat. Corporates, start-ups, retail(ketens) en mkb-bedrijven vertrouwen op onze expertise voor de realisatie van hun website. Vanuit onze specialismen strategie, UX/UI, frontend en backend bouwen we aan websites waarmee je je op verschillende vlakken onderscheidt.

NOBEARS office 1

Verschillende smaken

Een CMS vormt de basis voor het beheren van (content op) je website. NOBEARS biedt hierin verschillende smaken. Van open source-pakketten als Silverstripe, Statamic en Pimcore tot volledig maatwerk. De gekozen techniek stemmen we af op doel en budget. Voor webshops zetten we onder andere Magento 2 en WooCommerce in. Kortom: je kunt met ons (bijna) elke kant op.

 

De juiste user experience 

Bij NOBEARS omvat webdevelopment niet alleen websites. Je kunt ook bij ons terecht voor intranetten, klantportalen en andere online touch points. Alles om je klant, medewerker of partner de juiste user experience te bieden. Ongeacht of je actief bent in leisure, retail, automotive of een andere branche.

Agile werkwijze

Ook websites ontwikkelen we vanuit de agile werkwijze. Afhankelijk van omvang en complexiteit van een project stellen we het beste team samen. Als klant ben je ook onderdeel van dit team. Wij geloven er namelijk in dat je alleen met co-creatie het best mogelijke resultaat neerzet.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke