Tracking & dashboarding

We make big data to the point

Meten is weten. Dat geldt zeker voor online marketing. Want als je geen inzicht hebt in de resultaten van je inspanningen, weet je nooit of ze maximaal resultaat opleveren. En waar je kunt bijsturen.

Inzicht in je doelgroep

Stel: je wilt meten hoeveel personen uit de regio Amsterdam met een interesse in fine dining jouw boodschap zien. Of nog beter: actie ondernemen als ze jouw advertentie voorbij zien komen. Om dit inzicht te krijgen, zul je de juiste trackingtools moeten inzetten. Dat is een stuk minder makkelijk dan ‘vroeger’. Door - terecht - strengere privacyregels mag je niet alles meer volgen. Gelukkig zijn er nog steeds manieren om inzicht te krijgen in je doelgroep.

 

Maximale impact

Met tracking monitor je het gedrag van je doelgroep over meerdere touchpoints. Om vervolgens dit gedrag te kunnen voorspellen en daarmee maximale impact te bereiken. In een online marketing dashboard heb je vervolgens in één oogopslag inzicht in relevante data.

NOBEARS office 38

Neem de juiste beslissing

Ervaring, creativiteit en gevoel spelen een belangrijke rol in marketing. Data is echter net zo belangrijk. Door belangrijke indicatoren als websiteverkeer, click-throughs en interactie te meten en te monitoren, maak je gefundeerde beslissingen. Je weet tenslotte welke campagnes maximale impact maken en welke niet.

 

Fundament voor betere campagnes

Met tracking & dashboarding leg je ook de basis voor gestroomlijnde marketing. Dit doe je door data vast te leggen in dashboards en hier trendanalyses op te doen. Zo weet je wat aanslaat bij je doelgroep en welke campagnes de meeste conversie opleveren. Het resultaat? Een fundament voor betere campagnes en optimale besteding van je marketingbudget.

De ene organisatie is de andere niet

NOBEARS ziet tracking & dashboarding als serious business. Want als je niet meet en vastlegt, innoveer je niet. Dat vinden wij tenminste. Om die reden bieden wij een brede dienstverlening op het vlak van tracking. Hiervoor zetten we tools als Google Analytics en Google Tagmanager Server-Side-tagging in. En omdat de ene organisatie niet de andere is, bouwen we maatwerk-dashboards voor klanten. Zo scheppen we orde in de schat aan data uit verschillende bronnen binnen je organisatie.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel