Shoppingminds, hét platform voor 

personalisatie.

 

marketing services

In de dynamische wereld van e-commerce is personalisatie meer dan ooit de sleutel tot succes. Bij NOBEARS geloven we in de kracht van het personalisatieplatform Shoppingminds. Hiermee helpen we bedrijven zoals dat van jou te groeien en bloeien in een sterk competitieve markt.

"Data-analyse, klantsegmentatie en personalisatie. En dit alles in één intuitief te gebruiken systeem." 

- De kracht van Shoppingminds in één zin.
iStock 1347632685

Revolutie in klantinteractie

Shoppingminds is niet zomaar een platform; het is een revolutie in klantinteractie. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmes en diepgaande data-analyse, biedt het je de mogelijkheid om klantgedrag te voorspellen en daarop in te spelen met gepersonaliseerde content. Dit gaat verder dan alleen productaanbevelingen. Met Shoppingminds creëer je een volledige, op maat gemaakte ervaring voor elke individuele bezoeker.

 

Belangrijkste functies van Shoppingminds

  • Personalisatie: op maat gemaakte aanbevelingen die de koopervaring verbeteren.
  • Klantsegmentatie: begrijp en categoriseer verschillende klantgroepen op basis van hun unieke gedrag en voorkeuren. Dit resulteert in effectievere marketingcampagnes.
  • Data-analyse: diepgaand inzicht in klantgedrag, van klikpaden tot aankoopbeslissingen.
Schermafbeelding 2023 11 02 om 15.41.38

Shoppingminds voor jouw bedrijf

Stel je voor dat je een webshop hebt, laten we deze 'Anna's Mode Boutique' noemen. Met Shoppingminds kunnen we:

  • Klanten die een zomerjurk hebben gekocht, gepersonaliseerde aanbiedingen sturen voor bijpassende accessoires, zoals zonnehoeden of sandalen.
  • Segmenten identificeren van klanten die geïnteresseerd zijn in duurzame mode en deze content op maat laten zien. Denk hierbij aan blogs over duurzame modemerken of interviews met eco-vriendelijke ontwerpers.
  • Analyseren welke producten het meest bekeken worden maar niet gekocht, en daarop inspelen met speciale aanbiedingen of feedbackformulieren om te begrijpen waarom klanten aarzelen.

Groot voordeel van Shoppingminds is dat het naadloos is te integreren met alle veelgebruikte e-commerceplatforms, zoals Magento, Shopify en vele anderen. Bij NOBEARS hebben we kennis van de meeste systemen, waardoor we kunnen zorgen voor een soepele implementatie en koppeling. 

Conversiestijging van 25%

Wat betekent de inzet van Shoppingminds in de praktijk? Dat is uiteraard voor elke organisatie anders. Maar feit is dat personalisatie - mits op de juiste manier uitgevoerd - loont. Zo realiseerde een van onze klanten, een e-commercebedrijf, een stijging van 25% in conversie en zelfs 40% in klantbetrokkenheid. Mooie cijfers, maar daarmee zijn we er nog niet. Het aantal terugkerende klanten groeide ook significant, hét bewijs dat gepersonaliseerde ervaringen de klantloyaliteit versterkt. Een klant die zich begrepen voelt, is tenslotte eerder bereid om opnieuw bij je te kopen. 

AC 2

"Haal het uiterste uit personalisatie met NOBEARS: van strategie tot uitvoering."

- Let's start a fire!

Breng het onder bij NOBEARS

Als specialist in CX beheerst NOBEARS alle disciplines om het succes van jouw e-commerceplatform te vergroten. Van concept en strategie tot design en contentproductie. En van development en technische implementatie tot creatieve marketingcampagnes. Dat maakt ons dé partner voor jouw Shoppingminds-project. Want niet alleen zorgen we voor een naadloze implementatie, we vergroten ook het succes van jouw personalisatie-inspanningen. Bijvoorbeeld met krachtige copy, fotografie en video, e-mailmarketingautomation en maatwerkcampagnes. Daag ons gerust uit. 

Meer weten over Shoppingminds?

Luuk vertelt je er graag alles over. Mail 'm op l.ceulen@nobears.nl bel ons op 073 - 369 0000.

Luuk v2