Slimme integraties zorgen voor 40% minder telefoontjes 

In een joint-venture met NOBEARS ontwikkelde R2 Recycling een geautomatiseerd telefoniesysteem met Interactive Voice Response (IVR).

bellert
In het kort
R2 Recycling bemiddelt in de verhuur van afvalcontainers. Het bedrijf zocht een manier om het hoge aantal telefoontjes naar de backoffice af te laten nemen. Samen realiseerden we:
ipster intro
  • Telefonieplatform met Interactive Voice Response (IVR)
  • Koppeling met o.a. Magento, Shopify, Exact en PostNL
  • SaaS-oplossing die breed in de markt is te zetten (venture building)
hero

Hyperintelligent telefonieplatform

R2 Recycling bemiddelt voor verschillende partners in de verhuur van containers. Hiervoor is veel telefonisch contact. Dagen van driehonderd telefoontjes of meer zijn eerder regel dan uitzondering. Het bedrijf zocht een manier om het hoge aantal telefoontjes naar de backoffice af te laten nemen.

Veel vragen zijn makkelijk te beantwoorden en repeterend van aard. R2 Recycling en NOBEARS realiseerden een hyperintelligent telefonieplatform dat als SaaS-oplossing in de markt is te zetten.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

ui screens

Slimme functies

NOBEARS en R2 Recycling realiseerden een telefoniesysteem dat bestaande klanten herkent voordat het gesprek wordt beantwoord. Daar handelt het systeem ook naar. Bij een eerste telefoontje van een bepaald nummer krijgt de beller niet de robot te spreken, want ├ęchte mensen zijn nog altijd beter in het opbouwen van een hopelijk mooie samenwerking. 

Ipster kan daarnaast inkomende gesprekken via verschillende wachtrijen aannemen. Zelf uitbellen, vanuit verschillende telefoonnummers. Ipster genereert ook een handige contactenlijst en een uitgebreid gesprekkenlogboek van al het klantcontact dat via de centrale loopt. Verder maakt Ipster gespreksopnames, kan het terugbelverzoeken maken, sms-berichten versturen, heeft het live inzicht in de statussen van collega-telefonisten en nog veel meer.

interface

Het resultaat

Ipster biedt R2 Recycling veel voordelen. Zo wordt inmiddels 40% van de binnenkomende telefoongesprekken volledig automatisch afgehandeld. Dit alles zonder dat de klanttevredenheid in het geding komt. Niet voor niets is er ook bij andere organisaties veel interesse in het platform. Zo zorgen R2 Recycling en NOBEARS er samen voor dat het leven van call center medewerkers een stuk gemakkelijker wordt. 

Ook jouw online omgeving naar een hoger niveau tillen?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly