Samen een nieuwe
positionering 

mogelijk maken

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met 2.300 medewerkers, 37 vestigingen, inspiratiecentra en een populaire webshop voorzien zij installerend en industrieel Nederland van de beste materialen en het slimste advies. Wij hebben voor Technische Unie De Mogelijkmakers positionering ontwikkeld en creëren sinds 2018 zowel intern als extern een krachtige merkbeleving.

TechnischeUnie Visual1
In het kort
Een positionering laten slagen vraagt consistentie en toewijding. Samen met het team van Technische Unie hebben wij met de Mogelijkmakers case een grote impact gemaakt. Dit hebben wij onder meer gerealiseerd:
  • Brand positionering
  • Brand activations
  • Brand en digital design
  • Corporate en moodfilms

De Mogelijkmakers

Vanuit onze brand kickstart methodiek hebben wij de Mogelijkmakers positionering ontwikkeld. We hebben vervolgens de tijd genomen om de positionering eerst goed intern te laden met onder meer een spectaculaire onthulling, workshops en andere activaties. Het grote interne draagvlak van de Mogelijkmakers maakt deze case zo sterk! Het vormt verder de belangrijkste pilaar onder andere interne communicatiethema’s als duurzame inzetbaarheid.

TechnischeUnie Visual2 v5

Omnichannel 

Extern zien we de positionering terug in onder meer sales commercials, advertising, content, een serie van moodfilms en de corporate film. Ook komt het terug op tal van andere touchpoints, bijvoorbeeld in de vestigingen. 

TechnischeUnie Visual5
TechnischeUnie Visual4

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

TechnischeUnie Visual6

Ook verder bouwen aan jouw organisatie?

Dan moet je zeker contact opnemen met Herman. Mail hem op h.korstanje@nobears.nl of bel ons op 033 - 450 2020.

Herman v2