Feedmanagement- en SEA-tool 

Channable.

 

grid v2

Het aantal platforms en kanalen groeit vrijwel dagelijks. Dit maakt online marketing tot een steeds complexer speelveld. Ga er maar aanstaan om alle kanalen effectief te beheren. Channable helpt je hierbij.

"Effectief kanaalbeheer is essentieel om maximaal resultaat te behalen." 

- Channable is dé tool hiervoor.
PC 2

Basis voor effectief kanaalbeheer

Als krachtige tool voor feed management en SEA-automatisering ondersteunt Channable effectief beheer van je kanalen. Kort gezegd stelt deze tool je in staan om productinformatie te optimaliseren én te distribueren over talloze kanalen. Van marktplaats tot advertentieplatform en van online catalogus tot ordersysteem. 

 

 

Enkele voordelen van Channable

  • Feed management: optimaliseer je productfeeds voor kanalen als Bol., Amazon en Google Shopping.
  • SEA-automatisering: creëer dynamische en effectieve advertenties op platforms zoals Google Ads. Dit alles op basis van actuele productinformatie. 
  • Orderconnecties: synchroniseer bestellingen tussen verschillende platforms. Hiermee creëer je inzicht in je voorraden en stem je zorg voor je voor een soepele verwerking van bestellingen.
Schermafbeelding 2023 11 03 om 14.10.08

Hoe pas je Channable praktisch toe?

Stel dat je een webshop hebt waarin je duurzame huishoudelijke producten verkoopt. Dan zou je met Channable:

  • Je producten ook kunnen aanbieden op andere market places, zoals Bol. Hiermee boor je nieuwe klantgroepen aan. 
  • Je SEA-inspanningen kunnen automatiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Shopping. Met Channable richt je het proces zo in dat nieuwe producten in je webshop automatisch via Google Shopping worden geadverteerd, mét de juiste parameters.
  • Dashboards kunnen inrichten met populaire producten per kanaal. Om vervolgens je marketingstrategie hierop af te stemmen. 

Channable is naadloos te integreren met alle veelgebruikte oplossingen voor e-commerce. Dus ongeacht of je Magento, Shopify of een ander systeem gebruikt, koppelingen zijn prima te realiseren. Combineer dit met de (technische) expertise van het NOBEARS-team en je bent binnen een mum van tijd live met Channable. 

30% meer online verkoop

Optimalisatie van productinformatie en deze vervolgens snel en efficient distribueren via verschillende kanalen biedt grote voordelen, dat staat vast. Hoe groot de boost precies is die je met Channable geeft aan je online verkoop is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Zo realiseerde een van onze klanten 30% meer online verkoop en bijna 50% meer ROI op SEA. Dit dankzij de inzet van Channable, betere content en de juiste campagnes.

 

iStock 1287186681

"Technische implementatie, creatieve campagnes en onderscheidende content"

- Haal meer uit e-commerce met NOBEARS.

Waarom NOBEARS voor jou dé partner is

Als specialist in Customer Experience (CX) is NOBEARS de aangewezen partij om Channable succesvol in te zetten. We fungeren namelijk niet alleen als implementatiepartner, maar nemen Channable op in een complete (online) marketingstrategie. Van concept en design tot uitvoering: NOBEARS heeft alle disciplines in huis om maximaal resultaat te halen uit jouw e-commerce. Zo vervullen we de rol als strategisch partner in het neerzetten van de ultieme CX. 

Meer weten over Channable?

Luuk vertelt je er graag alles over. Mail 'm op l.ceulen@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Luuk v2