Brandidentiteit

Define your story, create your legacy

Je merkidentiteit (of in goed Engels: brand identity) laat zien waar je voor staat en voor gaat. Het geeft richting aan je business en is de visuele en emotionele doorvertaling van je merk.

Een blijvende indruk

Met een sterke merkidentiteit onderscheid je je van de concurrentie. Ook zorg je voor een blijvende indruk bij je doelgroep. Het is als het ware de persoonlijkheid van je merk die bepaalt hoe je overkomt als bedrijf. Maar hoe pak je dit aan in een wereld waarin het steeds moeilijker is om je te onderscheiden?

 

Uniek karakter

NOBEARS vertaalt je merkidentiteit in uitingen die de identiteit benadrukken en - liever nog - versterken. Geen one-size-fits-all, maar elementen die het unieke karakter van jouw organisatie onderstrepen. We helpen je ook graag bij het bepalen van een brand strategie waarin al deze elementen samenkomen. Het resultaat? Een brand identity waarmee je jezelf op voorsprong zet.

NOBEARS office 32

Van pakkende naam tot messaging

Wat hebben Tesla, Apple en Nike gemeen? Het zijn allemaal organisaties die hun merkidentiteit tot in de puntjes hebben uitgedacht. Iedereen weet waar deze bedrijven voor staan en ze zijn mega herkenbaar, zelfs als je slechts een gedeelte van hun uitingen ziet.

 

Een breed begrip

Merkidentiteit is een breed begrip. Het gaat om een pakkende naam, pay-off, logo, kleuren en typografie. Om look & feel, tone of voice en messaging. Al deze onderdelen moeten goed bij elkaar passen. Laat dat nu net zijn waar NOBEARS goed in is.

De perfecte experience

Bij NOBEARS werken experts in merkenbouw. Van strategen en designers tot copywriters en marketingspecialisten. Met jouw business als uitgangspunt zorgen zij voor de perfecte customer experience. Want jouw merkidentiteit bepaalt in grote mate hoe klanten je zien en ervaren.

Het moet kloppen

Of je een supercommerciële partij bent die snel wil groeien of juist een organisatie die actief is in een niche: geloofwaardigheid en onderscheidend vermogen gaan in jouw brand identity hand in hand. Alleen als die onderdelen kloppen, klopt jouw merkidentiteit. En als die klopt, kloppen klanten bij je aan de deur. Volg je ‘m nog?

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke