Motion design

Move your customers

De ultieme combinatie tussen grafisch ontwerp, animatie en visuele effecten. Dat is motion design. Het is een manier om met creatieve, bewegende effecten op te vallen en aan te zetten tot actie. NOBEARS heeft motion design tot kunst verheven.

Opvallen in een woud aan boodschappen

Beweging valt op en trekt de aandacht. Een natuurwet die ook digitaal geldt. Door motion design op de juiste manier toe te passen, maakt je boodschap pas echt impact. Sterker nog: animaties en effecten versterken je merk en customer experience. Cross-kanaal, op iedere device en in elke fase van de klantreis.

 

Uiteenlopende technieken

Van visuele 3D- en 2D-effecten in social media posts tot bewegende elementen en Augmented Reality in websites of apps. De motion designers van NOBEARS zetten uiteenlopende technieken in om maximaal effect te bereiken met jouw website, app, platform of social post. Zo val je op in het messaging-woud dat je doelgroep elke dag moet verwerken.

Nobears office 70

Het wow-effect

Een logo dat in- en uitzoomt als je er op klikt. Een website die zich door middel van parallax scrolling opbouwt. Een product dat je in 3D kunt bekijken in een webshop. Een animatievideo waarmee je een complex proces laagdrempelig uitlegt. Dat alles en nog veel meer is motion design. Wat centraal staat, zijn beweging en dynamiek. NOBEARS noemt dat het ‘wow-effect’.

 

Breng interactie op gang

Wat wil je bereiken? Hoe we motion design ook inzetten, er moet een doel achter zitten. Je wil interactie op gang brengen. Het plaatsen van een order, een extra volger voor je merk of andere conversie. Engagement door indruk te maken met je merk of boodschap.

De perfecte klantervaring

Motion design staat nooit los van creatie en development. Het is onderdeel van het neerzetten van de perfecte customer experience. Dit start vaak bij het stellen van doelen: wat wil je bereiken met je content? NOBEARS vertaalt dit in design, productie en techniek.

Bouwen aan je merk

Bij NOBEARS komen alle elementen voor customer experience bij elkaar: strategie, creatie, development en marketing. Door deze elementen op de juiste manier te doseren, bouw je aan je merk. En motion design kan voor je klant net die extra reden zijn om juist voor jou te kiezen. Mission accomplished!

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke