(E)commerce platforms

Unleash your online potential

Met een e-commerceplatform verkoop je niet alleen je producten of diensten online. Je vergroot er ook je bereik mee en verbetert de customer experience. De juiste flow, uitstraling en techniek zorgen voor online succes. NOBEARS heeft alle kennis en kunde in huis voor de realisatie van onderscheidende e-commerceplatforms.

Digitale groei

Bereiken van een grotere (internationale) klantgroep. Verbeteren van het klantinzicht en verkoopproces op basis van data. Verkoop van je product of dienst via extra saleskanalen. Wat de reden ook is, met een commerce platform leg je de basis voor een schaalbaar verkoopkanaal. Het is voor veel bedrijven het belangrijkste onderdeel van de customer experience. Door middel van gepersonaliseerde aanbevelingen en eenvoudige check-out- en betaalmogelijkheden verbeter je de klantervaring.

 

Schaalbaar verkoopkanaal

Een commerce platform biedt een flexibele en schaalbare oplossing die bedrijfsgroei mogelijk maakt. Ook is het mogelijk om functies aan te passen of toe te voegen op basis van veranderende behoeften van je doelgroep. Dit maakt e-commerce tot een investering in de toekomst. Als je het goed aanpakt uiteraard.

NOBEARS office 21

Sterk fundament

Een online keukenconfigurator. Een online inspiratieplatform voor de mooiste designitems voor in je huis. Een webshop voor medaillehouders. Zo maar enkele voorbeelden van commerce-platforms van de hand van NOBEARS. Met ons kun je alle kanten op. Techniek is hier nooit het uitgangspunt, maar een manier om jouw doelen te bereiken. Past maatwerk bij jouw uitdaging of kiezen we voor open source? Onze developers beheersen uiteenlopende technieken.

 

Een schat aan informatie

Bezoekersstatistieken leveren een schat aan informatie over waar jouw doelgroep op aanslaat. Je kunt hierdoor bijsturen waar nodig. Alles om de conversie op jouw commerce platform te verhogen. E-commerce biedt ook een sterk fundament voor gerichte marketingcampagnes. Denk aan e-mailcampagnes met een relevant, gepersonaliseerd aanbod. Of advertenties op platforms waar jouw doelgroep inspiratie opdoet.

Inhouse specialisten

Bij de ontwikkeling van e-commerceplatforms komen alle NOBEARS-disciplines samen. Denk aan strategie, UX & UI, software-architecturen en development. Maar ook aan e-mail marketing automation, CRO, SEO en SEA. Een PIM-systeem kan de perfecte manier zijn om (samengestelde) producten te genereren en beheren en in een Magento-shop te verkopen. Voor deze technieken en expertises heeft NOBEARS specialisten in huis.

Schakel ons in

Ook profiteren van een grotere klantenbase, meer sales efficiency en waardevolle klantinzichten? Schakel ons dan in voor de realisatie van een commerce platform.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke