E-mailmarketing en automation

The timeless power of email

Het is een van de oudste manieren om je klant online rechtstreeks te benaderen: e-mailmarketing. Als je het goed doet, is het nog steeds een zeer krachtig én effectief middel.

Succes van goede e-mailmarketing

Al in 1978 verstuurde een Amerikaanse computerfabrikant de eerste marketing-e-mail naar 400 klanten. En met succes. 80% van de ontvangers opende ‘m en 12% ging over tot aankoop. Cijfers die je vandaag de dag niet meer ziet langskomen. Goede e-mailmarketing kan echter nog steeds succesvol zijn.

 

Grotere betrokkenheid bij je merk

Consumenten voelen zich steeds minder verbonden met een merk of bedrijf. Met gepersonaliseerde mails vergroot je de betrokkenheid. Een e-mail met content op maat zorgt ervoor dat ontvangers zich identificeren met jouw waarden. En levert het niet direct conversie op, dan sta je in elk geval op het netvlies van de ontvanger.

NOBEARS office 39

Maximaal resultaat

Een commerciële boodschap. Nieuws over je organisatie of product- of dienstenaanbod. Een uitnodiging voor een webinar of fysiek event. Wat je boodschap ook is, e-mail is een prima middel om een grote groep ontvangers te informeren en te overtuigen. Het is zaak om vervolgens de juiste opvolging te geven.

 

Balans tussen commercie en gevoel

NOBEARS zet geautomatiseerde campagnes op om het maximale resultaat te halen uit je e-mailmarketing. Denk hierbij aan een welkomst-, verlaten winkelwagen- of cross sell campagne. We zoeken hierin naar de balans tussen commercie en een goed gevoel bij de ontvanger. Gelukkig hebben onze e-mailspecialisten hier veel ervaring mee.

Onderdeel van een omnichannel strategie

Bij NOBEARS werken we graag omnichannel. Zo combineren we e-mailmarketing en marketing automation vaak met andere digitale marketingkanalen. Denk aan social media, SEA en contentmarketing. Onze specialisten combineren creativiteit met ervaring in data-analyse en tools als ActiveCampaign en Deployteq.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel