SEA

Make your story heard

Een continue instroom van potentiële klanten. In het kort realiseer je dit met SEA (Search Engine Advertising). Met dit specialisme genereer je leads, maar creëer je ook awareness en versterk je je merk.

Hoger scoren in Google

Worstel je met het stimuleren van je websitebezoek? Met het genereren van online conversie? Of wil je je merkbekendheid vergroten? Dit kan met SEA. Zo kun je met goed doordachte keywords betaald hoger scoren in Google-resultaten. Het maakt het ook mogelijk om advertenties relevanter te maken voor een doelgroep. En zo de effectiviteit van je advertentiecampagnes te verhogen.

 

De juiste doelgroep

Kortom: SEA is een krachtige tool voor bedrijven die:

  • Hun online presence willen verbeteren
  • Meer verkeer op hun website willen
  • De conversie willen verhogen
  • Zich willen onderscheiden in een concurrerende markt

Dé manier dus om betaald (want advertising) je verhaal te delen met de juiste doelgroep.

NOBEARS office 41

Promoten van je product of dienst

Je zou SEA kunnen beschouwen als het ‘betaalde broertje’ van SEO (Search Engine Optimization), maar dat is wat te kort door de bocht. Er zijn wel parallellen. Met SEA bied je op relevante zoekwoorden. Hierdoor toon je je advertentie aan potentiële klanten die zoeken op deze producten of diensten. Promoten van je product of dienst is dan ook een van de belangrijkste toepassingen van SEA.

 

Bereik nieuwe klanten

SEA vergroot ook de zichtbaarheid van je merk en awareness. Door je advertenties te tonen aan een breed publiek, promoot je je bedrijf en trek je nieuwe klanten aan. Dit maakt SEA tot een krachtige marketingexpertise om nieuwe klanten te bereiken.

Juiste balans

Search Engine Advertising is een van de marketingspecialismen binnen NOBEARS, samen met SEO, e-mail, data en social advertising. Onze ervaren SEA-consultants weten precies hoe ze jouw marketingbudget op de juiste manier kunnen inzetten. Hierbij zoeken ze de juiste balans tussen budget en content. En tussen creativiteit en effectiviteit. Het gaat er tenslotte om dat bezoekers je weten te vinden. Maar ook dat ze vervolgens converteren.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel