SEO

Get found and get seen

Van strategische SEO-consulting tot operationele SEO-support. En van keyword-analyse tot optimalisatie van bestaande platforms. Het SEO-team van NOBEARS denkt mee over strategie, maar voert deze ook uit.

Hoger ranken in Google

Het is lastig om met je website hoog te ranken in Google. Als je je realiseert dat er 1,7 miljard websites zijn, is het niet zo gek dat je nergens bovenin de zoekresultaten komt. Toch is het mogelijk om hier invloed op uit te oefenen. Dit kan met Search Engine Optimization (SEO).

 

Organische zoekresultaten

Groot verschil met Search Engine Advertising (SEA) is dat SEO zich richt op organische zoekresultaten. En dus niet op betaalde advertenties. ‘SEO is gratis gevonden worden in Google’, hoor je vaak. Deels is dat waar. Er wordt geen advertentiebudget opgeslokt, maar SEO kost wel tijd en daarmee geld. Er moet tenslotte een zoekwoordanalyse worden gedaan en copy worden geschreven waarin deze zoekwoorden voorkomen.

NOBEARS office 10

Content is king

SEO kent uiteenlopende toepassingen. Een SEO-traject start meestal bij zoekwoordanalyse. We brengen hiermee de keywords in kaart waar jouw doelgroep op zoekt. Een ander belangrijk onderdeel van SEO is content marketing. Oftewel het (her)schrijven van kwalitatieve en relevante websiteteksten waar de zoektermen in voorkomen. Content is tenslotte king. En waar mogelijk passen we daar uiteraard AI-tooling toe. 

 

Hogere ranking

Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Kort gezegd houdt dit in dat je zorgt voor kwalitatieve links vanaf andere websites naar jouw website. Dit zorgt voor hogere ranking in zoekmachines. Naast ‘gevonden worden’ is SEO een manier om de geloofwaardigheid van je merk te vergroten. Hoge zoekresultaten geven potentiële klanten namelijk vertrouwen.

Maximaal resultaat

SEO is een specialisme vinden wij. Bij veel bureaus liggen SEO en SEA bij dezelfde mensen. NOBEARS kiest er bewust voor om deze disciplines bij verschillende specialisten te leggen. Zo halen we het maximale resultaat: organisch én betaald. En is het nodig om technische SEO-aanpassingen te doen aan je website? Dan doen we dat inhouse bij onze developers. Een van de voordelen van werken met een fullservice partner.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel