Social advertising

Maximize reach and engagement

Likes, comment, shares en follows. Zo maar enkele voorbeelden van engagement via social media. Met social advertising breng je je boodschap heel gericht over aan een brede doelgroep. En zorg je voor interactie.

Zichtbaar bij je doelgroep

Je gebruikt ongetwijfeld social media in je marketingstrategie. Bijvoorbeeld een Instagram-, Facebook-of Twitter-account, een LinkedIn-pagina en wellicht zelfs TikTok. Door het algoritme van social-kanalen is de kans echter groot dat jouw boodschap niet bij je doelgroep terecht komt. Hoe je wel zichtbaar wordt? Simpel: met social advertising. 

 

Kliks, weergaven en conversie

Met social advertising - oftewel adverteren op social media - richt je ads op specifieke demografische kenmerken van je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan interesse, locatie of zoekgedrag. Dit zorgt voor maximale efficiëntie van je campagne én optimale conversie. Clicks, weergaven en conversie. Social advertising maakt het mogelijk resultaten goed te meten. Zo weet je of je advertentiebudget het juiste resultaat heeft.

NOBEARS office 33

Laat een positieve indruk achter

Ga het voor jezelf maar na. Het bedrijf dat jou de juiste informatie op het juiste moment toont, laat een positieve indruk achter. Dat is exact wat je bereikt met social advertising. Door aansprekende en informatieve advertenties te tonen, versterk je je merk. Zowel onder nieuwe als bestaande klanten.

 

Genereer leads

Het genereren van leads is ook een krachtige toepassing van social advertising. Je kunt bijvoorbeeld whitepapers, e-books of webinars aanbieden. Na het achterlaten van naam en e-mail zijn deze te downloaden. Een perfecte manier om je lead-database te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk om via social advertising je sale of andere kortingsactie te promoten.

Van A tot Z

Bij NOBEARS staat social advertising nooit alleen. Het is een van de specialismen die we inzetten om jouw bedrijf online sterker te positioneren. Onze social advertising-specialisten zoeken altijd de balans tussen budget en doel. Van media-inkoop tot monitoring, rapportage en bijsturing: we begeleiden je van A tot Z in dit proces.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel