Strategy

Building your digital success

strategy services

Meer verkopen via je webshop. Meer app-downloads. Meer boekingen in je restaurants. Digitaal succes is voor elke organisatie iets anders. Een goede strategie staat echter aan de basis van elk succes.

Brand-, business- of marketing-

strategie

Bij NOBEARS vind je specialisten op verschillende vlakken. Design, development en marketing bijvoorbeeld. Maar ook op het gebied van strategie hebben we toppers binnen ons team. Zij helpen je met het bepalen van een brand-, business- of marketingstrategie.

 

Een strategie die staat als een huis

Het bepalen van jouw strategie pakken we grondig aan. We starten meestal met een brainstorm met diverse stakeholders uit jouw organisatie. Deze zetten we om tafel met onze strategen, maar ook met designers en - indien nodig - developers. Zo zorgen we ervoor dat we alle kanten belichten. Van doelgroep en unieke propositie tot look & feel en technische realisatie. Dit resulteert in een strategie die staat als een huis.

Een ijzersterke brand-, business- of marketingstrategie neerzetten? 

De samenwerking met NOBEARS start vaak met een eerste audit van je doelen, wensen en huidige situatie. 

Meer informatie over audits

Met een brainstorm van NOBEARS kom je snel tot de kern. En leg je het fundament voor een succesvolle samenwerking. én bepalen we strategie en richting.  

Meer informatie over brainstorms

NOBEARS office 16

Brede expertise

Onze strategische expertise is breed. Zo hebben we de keten van trampolineparken Jumpsquare in de markt gezet en recent voor deze partij een online marketingstrategie uitgerold. En denken we op meerdere strategische vlakken mee met Van Mossel.

 

Online en offline strategie

Ook in andere branches hebben onze strategische skills ondernemers verder geholpen. Wat te denken van de social strategie voor Bakker Bart? Of een strategie (+ uitvoering) voor projectontwikkelaar Van Wanrooij om klanten beter te servicen? En toen De Mandemakers Groep zijn doelstelling om met KeukenConcurrent als eerste volledig online keukens te verkopen met ons deelde, vertaalden we dit eerst in een online en offline strategie.

Scherpe doelen stellen

NOBEARS heeft al veel organisaties en ondernemers geholpen met het maken van strategische keuzes. Of het nu gaat om businessmodellen, technische roadmap of online marketing; onze strategen denken graag mee. Hierbij combineren we kennis en ervaring met een - tot op bepaalde hoogte - kritische houding. We durven je uit te dagen om de lat nog hoger te leggen en scherpe doelen te stellen. Want uiteindelijk gaat het ons om jouw succes.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke