Building your ideal brand identity

Your brand is a story unfolding across all customer touchpoints

Vertrouwen en een gevoel van kwaliteit zijn essentieel voor jouw klanten en eindgebruikers. Het is je merk dat dit gevoel vertegenwoordigt. Waar je in gelooft, hoe je stem klinkt en welke indruk je achterlaat: branding bepaalt de identiteit van je bedrijf.

Merk als basis

Je merkverhaal moet je goed neerzetten. Pas als je je merkidentiteit hebt bepaald, kun je consistent zijn in je communicatie. Op alle kanalen en in ieder touchpoint. Met NOBEARS als branding agency zet je het fundament neer. Solide en doordacht. Klaar om op te kunnen bouwen.

 

Digitaal vertrekpunt

NOBEARS bouwt digitale proposities. We zijn niet alleen sterk in webdevelopment, maar zeker ook in brand development. Daarom benaderen we merkvraagstukken ook vaak vanuit een digitaal oogpunt. Waarom? Omdat we erin geloven dat merk en functionaliteit elkaar versterken. Beloof je eenvoud? Dan moet een app intuïtief zijn. Beloof je veiligheid? Dan besteden we extra aandacht aan cybersecurity. En wil je toegankelijk zijn? Dan faciliteren we een 1-op-1 chat. Zo komen techniek en merk samen voor de allerbeste beleving.

Aan de slag met je branding? Schakel NOBEARS in voor een frisse blik of een creative brainstorm. Vul het formulier in en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

Brand building

Brand new

Van niets naar iets. Als branding bureau worden we daar wild van. De geboorte van een merk is iets magisch. Hiermee krijgen ambities ineens een naam, gezicht en identiteit. Het gevoel dat dit weleens het begin van iets heel groots zou kunnen zijn. Dat is waarvoor wij ‘s ochtends ons bed uitkomen. Zo ontwikkelden we het merk Forever Bulbs met als doel om de hele keten tot bloei te brengen. En brachten we het merk Switch the Gym ter wereld om sportscholen te transformeren.

 

Rebranding

Soms is je merk toe aan een opfrisser. Van eenvoudige retouch tot stevige rebranding: NOBEARS wijst je de weg. We valideren of het merkfundament nog klopt. Vervolgens doen we gerichte aanpassingen in de brand identity. En dat kan vaak best pragmatisch. Zo maakten we van Peri design, Peri Living. En gaven we Mimmir een nieuwe frisse kop.

In good company

Creatief

De creatives van NOBEARS hebben vaker met dit bijltje gehakt. Voor een  bureau hebben we een flink creatief team. “Ongevraagd creatief” is hoe klanten ons omschrijven. En dat proberen we iedere dag weer opnieuw te bewijzen.

 

Totaalconcept

Een sterk merk zien we niet als eindstation maar juist als vertrekpunt. NOBEARS is dé totaalpartner voor succesvolle digitale proposities. Want de beste customer journey gaat over zoveel meer dan alleen je merk. Onze developers ontwikkelen een digitaal landschap waarin jij jouw merk tot bloei laat komen. En met onze in-house studio creëren we content om jouw merkverhaal te vertellen. Iedere dag opnieuw.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel