Campagne en activatie

Be where the world is going.

Of het nu gaat om een sterke awareness campagne of slimme branding: NOBEARS helpt je met creativiteit en technologie om jouw doelgroep in beweging te brengen.

Alles onder één hoedje

Je hebt de allerbeste boodschap gevonden. Maar hoe breng je jouw verhaal effectief over aan je doelgroep? Het voeren van een campagne kan best ingewikkeld zijn. NOBEARS is er voor het hele plaatje. Van creatief concept tot content creatie. En van activatie campagne tot landingpage & conversie. Alles moet kloppen. Wel zo makkelijk om dit bij één bureau onder te kunnen brengen.

 

Wat beweegt je doelgroep?

Hoe past jouw boodschap in het wereldbeeld van jouw doelgroep? Daar vraag je ons wat. Toch is het dé sleutel tot succes. Een boodschap resoneert het best wanneer deze matcht met de waarden, passie of doelen van jouw doelgroep. Daarom starten we een campagne áltijd met een creatieve doorvertaling van een doelgroepinzicht.

BakkerBart 8 v2 ScaleWidthWzE3MDBd
Campaigns

Piekmomenten

Een campagne is een perfect middel om snel impact te maken. Dit kan verschillende doelen dienen. Zo zetten we Coop Supermarkten jaar in jaar uit op de kaart met grootse kerst-, paas- en BBQ-campagnes. Voor Jumpsquare Group laten we op TikTok en in bioscopen zien hoe tof Jumpen is. En voor LedKoning knallen we de verkoopcijfers omhoog rondom het begin van de zomer- en wintertijd.

 

Introductiecampagne

Wanneer je nieuwe proposities naar de markt wil brengen, zijn campagnes onmisbaar. Zo lieten we heel Nederland weten dat Bakker Bart nu ook broodjes thuis bezorgt. En we werven de eerste leden van het vernieuwende all access sportabonnement van Workit!

Creatief

De creatives van NOBEARS snappen jouw doelgroep. Wat mensen beweegt fascineert ons en daar willen we per se meer van weten. Zo komen we tot ideeën die raken. Met onze in-house studio zetten we ideeën moeiteloos om in beeld, tekst en geluid. En in landingspagina’s, informatie, inspiratie, tools en games voor de ultieme customer journey. Zo staat alles klaar voor jouw succesvolle campagne. 

 

Doelgroeptargeting & data

Targeting gaat verder dan segmenteren op socio-demografische kenmerken en interesses. Voor een succesvolle campagne zijn factoren zoals locatie. momentum en context belangrijk. Wij brengen jouw klanten in kaart zodat je ze op relevante momenten bereikt. Data speelt daarin een doorslaggevende rol. Daarom werkt NOBEARS met een Data Management Platform (DMP) om tot de allerbeste doelgroepsegmentatie te komen.

Ook aan de slag met sterke campagnes?

Wij bouwen verder aan je merk. Of het nou een brede awareness campagne is of een converterende activatie campagne - wij helpen je. Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.