Loyalty concepts

Earn more from your customer you already know.

Mensen zijn gewoontedieren. We houden graag vast aan iets dat vertrouwd voelt. Waar we tevreden over zijn. En waar loyaliteit wordt beloond. Daar kun jij je voordeel mee doen. Want investeren in duurzame klantrelaties loont.

Groeien zonder nieuwe klanten

Denk jij bij groei ook meteen aan het werven van nieuwe klanten? Steeds meer bedrijven zien in dat groei niet alleen gaat om meer klanten. Meer halen uit bestaande klantrelaties is namelijk vaak effectiever. Blijere klanten zorgen voor een continu resultaat. Veel organisaties hebben echter nog geen strategie of tooling om de klantwaarde te laten groeien. NOBEARS is goed in het ontwikkelen van loyaliteitsconcepten. Met persoonlijke voordelen, een spaarprogramma of een premium service investeer jij in loyale klanten.

 

Van inzicht naar actie

NOBEARS helpt je graag om het maximale uit jouw klantenbase te halen. Het verhogen van je klantwaarde begint vaak met het opbouwen van klantprofielen: de basis om 1-op-1 met je klanten te communiceren. Via e-mail, sms, app, website en campagne werk je aan het verlengen van de klantrelatie, laat je klanten groeien en win je ze terug als ze je ooit verlaten. Zo bouw je met ieder contactmoment aan groeiend succes. 

devleopment services
loyalty

Loyalty & technologie

Een mijn-omgeving, app of member platform fungeert als uitstekende thuisbasis voor jouw klanten. Een plek waar ze de aankopen, offertes en facturen in kunnen zien. En een plek waar ze beloond worden voor hun loyaliteit. NOBEARS bouwt al jarenlang toepassingen waarmee jij je klantrelatie aangaat en uitbouwt. Ook met de realisatie van Customer Data Platforms (CDP) hebben we ervaring. 

 

E-mailmarketing en automation

De statistieken liegen niet: van alle online kanalen heeft e-mail nog steeds de hoogste ROI. Dat maakt e-mail onmisbaar voor iedere customer journey. Met de juiste tools, zoals Deployteq (voorheen Canopy Deploy) en ActiveCampaign, kun je gemakkelijk e-mail automation flows ontwikkelen, visueel sterke nieuwsbrieven opzetten en het meeste uit je data halen met personalisatie.

 

Vaker met het bijltje gehakt

NOBEARS is expert in het realiseren van webomgevingen waarin jouw klant centraal staat. Zo realiseerden we een unieke ‘mijn Van Mossel’-propositie. En voor Switch the Gym bouwden we een app met gamification element. Daarbij werkt NOBEARS met verschillende oplossingen die 1-op-1 communicatie faciliteren. Als officieel partner van Segment, Deployteq en ActiveCampaign maken we het verschil in de laatste fase van de klantreis.

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel