Venture building

Where opportunities are born.

Heb jij ook een idee waarvan je voelt dat het weleens heel groot kan worden? Precies daar richt NOBEARS zich op met digital venture building. Wij helpen je met de realisatie van een start-up of een spin-off van je bestaande bedrijf.

Van concept tot lancering

Je idee is goed, daar ben je van overtuigd. Maar hoe geef je het letterlijk en figuurlijk vorm? Hoe zorg je voor de juiste technische invulling? En hoe bereik je de beoogde doelgroep? Op deze en vele andere vlakken helpt NOBEARS je.

Perfecte basis

NOBEARS realiseerde al meerdere succesvolle concepten voor onze klanten. Vanuit deze kennis en ervaring denken we strategisch met je mee. Naast onderzoek en validatie zorgen we voor een overkoepelend merk- en platformdesign. Zo gaat  jouw concept echt leven. Het is ook de perfecte basis om samen op voort te borduren of bijvoorbeeld investeerders warm te maken. En staat de basis eenmaal, dan zorgen we met inhouse specialisten in design, development en marketing voor de succesvolle uitvoering.
switch2
Switch 4

Iets nieuws in de markt zetten 

Digital venture building kan in elke sector. Of het nu gaat om een nieuw fitnessconcept, de start van een leisure-onderneming of het opnieuw uitvinden van een groothandel in bloembollen. Wat centraal staat, is de drive om iets nieuws in de markt te zetten. Daar gaat ook ons hart sneller van kloppen. 

 

Aan boord blijven

Staat het concept eenmaal (vaak in de vorm van een MVP), dan blijven we graag aan boord. Met technische doorontwikkeling en gerichte marketingcampagnes zorgen we voor succes.NOBEARS office 37

Passie voor start-ups

NOBEARS is ontstaan uit een passie voor het bouwen van digitale startups. En die passie is nooit weggegaan. We bouwen graag aan merken. Hierbij gebruiken we de kracht van technologie en marketing om iets te laten groeien. 

Groeiversneller

De afgelopen jaren zetten we onze expertise steeds vaker in voor klanten. Dit als groeiversneller voor de business of als ontdekkingsreis naar nieuwe businessmodellen. En dit met veel succes.Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel