The road to success

Schade rijden met je auto, motor of ander voertuig. Niemand wil het, maar het kan je zomaar overkomen. En dan? Je gaat op zoek naar antwoord op je vragen. Wat gaat me dit kosten? En waar kan ik terecht voor schadeherstel? A.A.S. Schadeherstel klopte aan bij NOBEARS om op het netvlies te komen van potentiële klanten.

 

aas hero v2
In het kort
De doelgroep van A.A.S. Schadeherstel is redelijk eenvoudig te schetsen: mensen met schade. Uiteraard zijn er nuances. A.A.S. wilde zijn zichtbaarheid vergroten en potentiële klanten informeren over de dienstverlening. Top-of-mind blijven is hierin key. Je wil tenslotte dat klanten aan jou denken op het moment dat er schade is en snel een aangesloten schadehersteller kunnen vinden. Een mooie uitdaging voor NOBEARS. A.A.S. schakelde ons in voor:
small v3
aas main

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers met een landelijk dekkend netwerk van 95 schadeherstelbedrijven. Mensen kunnen bij A.A.S. terecht voor elke schade aan je auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om klanten op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Weet jij je weg bij schade?

Lokale marketing

A.A.S. is een mooi bedrijf met een duidelijke propositie. Aan NOBEARS om deze propositie bekend te maken in heel Nederland. Om dit te doen, realiseerden we verschillende touch points. Zo zetten we een centraal systeem neer, waar alle vestigingen aan zijn gekoppeld. Dit systeem maakt het mogelijk om A.A.S.-brede marketinguitingen te vertalen naar lokale campagnes. Waar dit in resulteert? Eén verhaal met een lokaal tintje. 

Ook zetten we door middel van SEO en SEA vol in op het verbeteren van de vindbaarheid en relevantie in zoekmachines. Het resultaat: het eerste zoekresultaat als je zoekt op ‘Autoschade’. En daar zijn we best trots op.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

macbook
ui aas v2

Route bepalen

Mensen rijden - gelukkig - over het algemeen niet vaak schade. Informeren over te doen in zo’n geval is dan ook een belangrijke doelstelling van A.A.S. Hoe geef je schade op aan de verzekering? Wat is nodig voor een herstelafspraak? Mensen zoeken antwoord op deze en vele andere vragen. NOBEARS helpt met het verspreiden van deze en andere boodschappen.

Navigatie aan en gaan

Middels informatieve video’s en landingpages werken we aan de lokale bekendheid van de schadeherstellers. Daarnaast is retargeting voor lokale vestigingen uiteraard ook erg belangrijk. NOBEARS realiseerde ook een API voor communicatie van de website met marketing automation systeem Deployteq. Hierdoor zijn transactionele mails gekoppeld aan de website.

AAS 5

Hulp nodig met de juiste route te bepalen?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly