Een groene planeet met mobiliteit voor iedereen

Misschien ken je ze wel: de groene elektrische deelscooters van GO Sharing, recent overgenomen door BinBin. Ze rijden inmiddels al rond in verschillende steden. GO Sharing heeft als missie om duurzaam deelvervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

gosharing banner22x
In het kort
De ondernemers achter GO Sharing schakelden NOBEARS in voor een nieuwe propositie en de realisatie van een internationale website. We hebben onder andere het volgende gedaan:
test

De uitdaging

Bij een bedrijf met een sterke missie hoort een kraakheldere propositie en website. Deze pasten volgens de ondernemers achter GO Sharing niet helemaal bij waar het bedrijf voor staat en gaat. NOBEARS wist na enkele brainstorms de kern te raken: in inhoud, uitstraling en de juiste websiteflow.

Met GO Sharing kan iedereen bijdragen aan een groene en leefbare toekomst. Daar passen een frisse huisstijl en dito website bij, waarin - je raadt het al - groen de boventoon voert. 

gosharing brand
ui new

Een volledig nieuwe propositie

Co-creatie staat bij NOBEARS centraal in alles wat we doen. Samen met de klant komen we tenslotte tot de beste oplossing. Dat geldt ook - of misschien juist - als het gaat om huisstijl en look & feel. Samen met de mensen achter GO Sharing zijn we in diverse sessies gekomen tot een vernieuwd logo, huisstijlkleuren en andere grafische elementen.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

scooters row

Vertaalslag naar een internationale website

Toen de propositie eenmaal stond hebben de specialisten van NOBEARS de vertaalslag gemaakt naar een brand new website. Bezoekers vinden hier alle informatie over de visie van GO Sharing en aangesloten partners. Uiteraard wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan hoe je gemakkelijk een deelscooter of e-bike huurt met de GO Sharing-app. En je vindt op de website een helder overzicht van steden en tarieven.

scooters mobile
Sharing Go Moped

Ook jouw online omgeving naar een hoger niveau tillen?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly