Let's switch things up 

Een vernieuwend fitnessconcept dat hoogwaardige technologie combineert met ultieme beleving. Met dat idee klopte een ondernemer aan bij NOBEARS. 

switch hero
In het kort
Boutique-concept SWITCH dicht gat in de fitnessmarkt. Het concept is een mix tussen wetenschap, techniek en persoonlijke begeleiding.
small v7
switch main 1 v2

Building a brand

Van allereerste concept, naam en  design tot en met het dataplatform,  app en koppelingen. Bij SWITCH kwam onze volledige (CX-)propositie samen.

switch main 2
Switch 2

Eén dataplatform voor alle technologie

In technisch opzicht is SWITCH de optelsom van verschillende technologieën, die wij op één customized dataplatform hebben samengebracht. Met het Pimcore framework als technische basis kunnen SWITCH-leden onder andere lessen boeken en work-out-prestaties analyseren.

Direct inzicht in sportieve resultaten

De data uit de hartslagmeter – die sporters dragen tijdens hun work-out – wordt doorgezet naar de app en real-time getoond op grote schermen. Dit biedt direct inzicht in resultaten en daarmee een enorme drive voor het behalen van sportief resultaat. Ook voor medewerkers biedt het platform gebruikersgemak: één interface waar alles eenvoudig te regelen is, van de ledenadministratie tot en met het geluid van de microfoon.

Switch 3

Gebruiksvriendelijke app voor iOS en Android

Met de gratis app boeken SWITCH-leden eenvoudig hun work-out. Via de app zijn uiteraard resultaten eerdere work-outs te bekijken. Denk aan hartslag, verbrande calorieën en behaalde SWITCH-punten. Sporters verdienen deze punten met het behalen van persoonlijke doelen. Met deze gamification-elementen kunnen ze prestatiebadges verdienen. 

Switch 4

Marketing automation flow

Als volledig nieuwe fitnessconcept is het zaak om nieuwe leden te vinden én te behouden. Hiervoor zette NOBEARS onder andere een  flow voor e-mail automation op. Zo vergroten we de loyaliteit van aangesloten SWITCH-leden. 

Switch 5
Switch 6

You like to switch things up?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly