De passende branding voor een exclusieve boutique gym  

Bij True Health train je in een boutique gym. Sporters trainen hier met het allerbeste materiaal en persoonlijke begeleiding. Hierbij passen een onderscheidende, stijlvolle branding en design. Laat dat maar over aan NOBEARS.

TrueHealth hero
In het kort
True Health - de naam zegt het al - staat voor een holistische benadering van sportiviteit en gezondheid. De ondernemers achter deze ‘Premium Members Club’ schakelden NOBEARS in voor het bepalen van de naam en een complete branding en UI/UX- en graphic design.
small v10

A true brand refresh

Hoe val je als boutique gym op tussen de andere sportscholen? Met deze uitdaging klopten de ondernemers achter CityGym aan bij NOBEARS. Op basis van diverse creatieve sessies bepaalden we de naam True Health, logo, huisstijl en alle online en offline designs.

TrueHealth main 2 v2
TrueHealth main 1
truehealth style

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

TrueHealth 2

Vertaalslag van branding naar design

Toen naam, logo en huisstijl eenmaal stonden, was het tijd voor de volgende stap: design. Ons creatieteam maakte de vertaalslag van de branding naar een sprankelend webdesign. Ook bogen onze designers zich over grafisch ontwerp van offline middelen als signing en andere ‘fysieke’ uitingen. Alles voor de ultieme online en offline customer experience.

TrueHealth 3

Customer experience als uitgangspunt

True Health is niet zozeer een boutique gym, maar een community voor sportiviteit en gezondheid. Hier komen mensen samen die gaan voor een gezonde levensstijl. Holistisch welzijn en connectie zijn hierin kernwaarden. Deze visie moest vertaald worden in de branding. Bij het bepalen daarvan ging NOBEARS niet over één nacht ijs. Door ons onder te dompelen in de materie en de doelgroep diepgaand in kaart te brengen, bepaalden we stijl en look & feel.

TrueHealth 4

Samen naar het juiste gevoel

Omdat een naam en branding meestal niet in een keer staan, werkten we gefaseerd samen met de ondernemers achter True Health. Aan de hand van tussentijdse zogenaamde kitchen reviews betrokken we alle partijen. Door middel van moodboards en verschillende logovoorstellen kwamen we tot het uiteindelijke resultaat. En dat is fraai en spot on, al zeggen we het zelf.

TrueHealth 5

Ook klaar voor een true brand refresh?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly