Bouwen aan de ideale customer experience

Familiebedrijf Van Wanrooij creëert al vijftig jaar nieuwe leefomgevingen in Nederland. Ze weten alles over wonen. Hoog tijd om die kennis te vertalen in een geweldige online customer experience.

van wanrooij keyvisual ScaleMaxWidthWzIwMDBd
In het kort
Net als NOBEARS heeft Van Wanrooij enorm veel passie voor hun vak. Vol toewijding hebben we dit samen met ze gerealiseerd:
Van Wanrooij 2

In 2021 startte Van Wanrooij met het neerzetten van de beste online customer experience in de huizenmarkt. De focus lag op twee onderwerpen:
- Het migreren van alle losse projectwebsites naar één multisite platform.
- Ontwikkelen van een intuïtieve inschrijftool die inspeelt op de wensen en behoeften van woningzoekenden.

De koper centraal

Gedurende het gehele project was er één belangrijk uitgangspunt: de koper staat centraal. De eisen en wensen van woningzoekenden vormen het uitgangspunt voor elke design- en technische keuze. Om die reden zijn we gestart met een uitgebreid UX-traject waarbij we de volledige klantreis hebben uitgeschreven. De concrete learnings hieruit zijn vertaald naar een nieuwe websitestructuur. 

gezin

Intuïtieve omgeving 

Samen met van Wanrooij ontwikkelden we een ‘mijn-omgeving’ waarmee woningzoekers hun inschrijvingen voor nieuwbouwprojecten kunnen beheren. Het volledige proces van het volgen van aangekondigde nieuwbouwprojecten tot en met  definitieve inschrijving op specifieke bouwnummers (lees: woningen) verloopt daarmee volledig digitaal. Tijdens het inschrijfproces kunnen woningzoekers de gewenste bouwnummers prioriteren om zo de kans op toewijzing te vergroten.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

Uitgebreid Pimcore-platform

Op de achtergrond is hard gewerkt aan een belangrijke integratie tussen het nieuwe platform (Pimcore) en reeds bestaande systemen. Zo wordt data van nieuwbouwprojecten en woningen opgehaald uit systemen van Van Wanrooij. Deze integratie en de inzet van Pimcore maken het mogelijk om automatisch webpagina’s van specifieke bouwnummers te genereren. Ook het veilig versturen van  privacygevoelige gegevens is via deze koppeling mogelijk. 

Onze specialisten hebben nauw samengewerkt met marketeers van  Van Wanrooij aan de migratie van iContact naar ActiveCampaign. Het is niet langer nodig voor Van Wanrooij om zelf contacten te importeren of exporteren. Dit proces gaat nu automatisch. Daarnaast is het handmatig aanmaken van maillijsten door de overstap naar automatische lijsten op basis van segmenten verleden tijd. Dit heeft het ook mogelijk gemaakt om te werken met dynamische content in mailings. Bestaande profielen worden op basis van gedrag automatisch verrijkt door ActiveCampaign.

vw ui
nieuwsbrief

Ook verder bouwen aan jouw organisatie?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly