De bekendste worst uit Utrecht in een nieuw online jasje. It's Vocking delicious!

Vocking worst is al sinds 1891 wereldberoemd in de provincie Utrecht. Inmiddels staat het bedrijf onder leiding van de vierde generatie Vocking. Tijd voor digitale vernieuwing.

ipad worst
In het kort
‘Maak ons merk en de producten digitaal smakelijk en informatief toegankelijk’. Met die vraag klopte de directie van het beroemde worstenmerk Vocking aan bij NOBEARS. Dit hebben we gedaan:
vocking intro

Een modern design voor een 130 jaar oud merk

Vocking is al ruim 130 jaar de favoriete worst van Utrecht en ver daarbuiten. Vocking begon als slagerij op de Utrechtse Steenweg en groeide uit tot een worstenmaker van formaat. Traditie en innovatie gaan bij het bedrijf hand in hand. Zo werden naast hamburgers in 2020 de Vocking-bitterbal en -kroket op de markt gebracht. Een doorslaand succes! NOBEARS startte in nauw overleg met de Vocking-directie met een vernieuwing van het digital brand design.

mobiles

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

Een website om trek van te krijgen

Toen het brand design eenmaal stond, werd in enkele brainstorms de basis gelegd voor de nieuwe website. Deze moest naast informeren over de Vocking-producten er vooral smakelijk uitzien en inspireren. Om die reden is er een prominente plek ingeruimd voor de recepten met Vocking-producten. Wat te denken van een echte ‘Utregse’ pannenkoek met Vocking-leverworst? Of coquilles met uitgebakken leverworst? Vocking delicious!

ipad v2

Wereldberoemd in de provincie Utrecht sinds 1891

sfeer vocking

Ook jouw online omgeving naar een hoger niveau tillen?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly