Van niets naar it: Workit

Een nieuw sportconcept, zonder naam of platform. Dat is wat Workit was, voordat het bij NOBEARS aanklopte. Samen hebben we een stevig nieuw merk neergezet, een platform gebouwd en toffe content gerealiseerd.

Workit 1
In het kort
Workit biedt organisaties een flexibel sportabonnement. Zo kunnen werknemers altijd en overal flexibel sporten, en plukken werkgevers de vruchten van vitale personeelsleden.
Workit 2

Zonder naam, maar met een goed concept zocht Bedrijfsfitness Nederland naar de juiste manier om een nieuw merk in de markt te zetten. De uitdaging: het bedenken van een pakkende naam, het neerzetten van een sterke visuele stijl én het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website en app. En daarna? Een toffe marketingcampagne met branded content om de marktintroductie nóg succesvoller maken.

Workit 3
Workit 5

Een merk zonder merk

Het traject met de klant begon met een creatieve uitdaging: het bedenken van een goede naam en het opzetten van een visuele identiteit. Met een uitgebreide brainstorm verdiepten we ons in de klant. Waar staan ze voor? En wat willen ze uitstralen? We creëerden verschillende richtingen met als fundament een modern, vooruitstrevend merk dat klaar is om het ‘sportabonnement’ te herdefiniëren. Na een hoop keuzes en wat iteraties waren we eruit: dit is Workit.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm. 

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

Een volwaardige digitale omgeving

NOBEARS vertaalde de visuele stijl in een app en website. Belangrijk doel was dat zowel werkgevers en sporters als sportscholen de online omgeving kunnen gebruiken. Om dit te realiseren hebben we het platform gebouwd in het eigen NOBEARS-CMS, Sitekick. We hebben een op maat gemaakte, zeer gebruiksvriendelijke omgeving ingericht, die ook zonder technische kennis gemakkelijk aan de voorkant is aan te passen. Daarnaast hebben we verschillende API’s ontwikkeld zodat we third-party software kunnen koppelen aan het CMS. Hierdoor fungeert het platform voor Workit als één centraal punt waarin alles is te regelen.

platfom

From Work to Workout

Met de brand en het digitale platform in de pocket werd Workit gelanceerd. Om de naamsbekendheid verder te verhogen, bedacht NOBEARS een prikkelende campagne: From Work to Workout. Hieromheen hebben we een creatief concept opgezet met sterke visuals en pakkende oneliners. Na een flinke contentshoot (zowel foto als video) hebben we vervolgens de campagne verder opgezet. Van LinkedIn tot Instagram en van video advertising tot blogs: we zorgden ervoor dat we op ieder moment op de juiste plek in de journey aanwezig waren bij de doelgroep.

workit collage

Samen werken aan een sterk merk?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly