(Social) care for Zorgwerk

Platform Zorgwerk helpt uitzendmedewerkers en zzp’ers bij het vinden van diensten en opdrachten in de zorg. Aan NOBEARS de taak om deze specifieke doelgroep te binden aan de organisatie.

hero
In het kort
Dagelijks vinden duizenden zorgprofessionals en opdrachtgevers elkaar via Zorgwerk. Om die doelgroepen te binden, doen we dit samen:
Zorgwerk small

Toen Zorgwerk in 2016 bij NOBEARS aanklopte was de online aanwezigheid van de organisatie nog minimaal. Er was een Facebook-pagina waar ‘wel eens wat op gepost werd’, maar daar hield het al snel op. De uitdaging: het opbouwen van een community van zorgprofessionals. Hoe? Door middel van prikkelende content die interactie aanspoort. 

Handle with care

Het bouwen van een community

Het opbouwen van een online community is niet eenvoudig. Het is zaak iets toe te voegen voor de doelgroep. Voor Zorgwerk was het van belang dat iedere zorgprofessional zich welkom voelt om zich aan te sluiten. Om dat voor elkaar te krijgen, ligt de focus op herkenbare situaties en interactie. Zo maken we iedere maand een gevarieerde contentkalender met allerlei content, van polls tot interviews.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

zorgwerk 2

Zorg voor je volgers

Een goede community kan niet zonder content moderators. In andere woorden: zorg voor goede webcare. En dat is precies wat we voor Zorgwerk doen. We monitoren de verschillende social media, beantwoorden tags en privéberichten en haken creatief in op comments. Zo stimuleren we interactie en laten we tegelijkertijd een goede indruk achter.

1.160% groei

Toen het traject met Zorgwerk begon hadden ze een online community van ongeveer 3.000 volgers op alle kanalen. Inmiddels is het volgersaantal gegroeid naar meer dan 38.000, verspreid over Facebook, Instagram en LinkedIn. Een groei van zo’n 1.160%.

Weten wat voor jou werkt?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly