Op jacht met

Deployteq.

 

deployteq header 1

Deployteq, voorheen Canopy Deploy en Clang, is een krachtig marketing automation platform. Waarmee jij de mooiste en best converterende e-mail, sms en push campagnes opzet. Als officiële partner van Deployteq helpt NOBEARS je graag om het maximale uit jouw klantenbase te halen.

"Alles wat je nodig hebt voor succesvolle e‑mailmarketing campagnes en marketing automation."

- Dat is Deployteq.

Al ruim 10 jaar Deployteq partner

NOBEARS is 1 van de 30 officiële partners van Deployteq. Onze medewerkers zijn gecertificeerde gebruikers van het platform en kennen de software als geen ander. Met Deployteq helpen we je snel en makkelijk op weg naar het beste resultaat! 

Onze jarenlange ervaring zetten we in om nieuwsbrieven en gepersonaliseerde campagnes voor jouw merk op te zetten. Zodat je het maximale uit het systeem en je campagnes haalt. Interessant? Stuur een mailtje naar Jelle en hij helpt je graag verder.

De voordelen van Deployteq

  • Standaard integraties met externe platformen
  • Drag and drop templates, editors en flowbuilders
  • Realtime dashboards
  • AVG proof
  • In een paar dagen geïmplementeerd
  • Gebruiksvriendelijk door goed te luisteren naar marketeers en partners zoals NOBEARS.
Logos deploytec

Verhoog je klantwaarde met Deployteq

Veel organisaties denken bij groei direct aan het werven van nieuwe klanten. Groeien op basis van bestaande relaties wordt snel over het hoofd gezien. Steeds meer bedrijven zien in dat het aangaan en uitbouwen van waardevolle klantrelaties resulteert in meer rendement en blijere klanten. Het ontbreekt veel organisaties echter aan strategie en tooling om de klantwaarde te laten groeien. Waar zet jij met jouw organisatie op in?

NOBEARS biedt als partner van Deployteq het antwoord op deze vraag. We checken graag in op je bedrijfsdoelstellingen om vertalen dit naar een concrete roadmap. Zo hebben we al tal van retailers, consumenten merken en goede doelen mogen helpen met het verhogen van de klantwaarde. Hoe dan? Nou, we helpen je graag op weg.

Logo deployt
Verlengen van de klantrelatie

Een hoge klantwaarde kan gerealiseerd worden door klantenrelaties te behouden en te verlengen. Mensen zijn gewoontedieren. We houden houden graag vast aan iets dat vertrouwd voelt. En waar we tevreden over zijn. Dit gevoel wil je in je klantcommunicatie vastpakken en versterken. Hierbij is het streven om altijd relevant te zijn en te personaliseren met op maat gesneden content, producten en services. 

 

Verloren klanten terugwinnen

Toch kun je niet voorkomen dat een klant bij je weggaat. Ontevreden over producten of service. Ze zijn je vergeten. Of zijn klant geworden bij een van je concurrenten. Waarom zou diezelfde klant niet weer bij je terug komen? Het benaderen van oude klanten is heel normaal. Toch kan het ongemakkelijk voelen. Met een sympathieke boodschap waarin je vraagt om feedback en met een aantrekkelijk voorstel is dat kans echter aanzienlijk dat je een deel van je verloren klanten terugwint. 

 

Meer producten en diensten bij bestaande klanten

Deze strategie richt zich op het groter maken van klanten. Door andere producten of diensten af te nemen (cross-sell), meer vergelijkbare producten of diensten af te nemen (deep-sell) of een duurdere versie van het product of dienst aan te schaffen (up-sell) stimuleer je klantwaarde. Je hebt immers al een band met deze klanten. Ze waren eerder namelijk al overtuigd van je kwaliteit, product of service toen ze besloten klant te worden. Ook hierbij is relevantie en personalisatie de sleutel tot succes.

Deployteq 2

" Deployteq en NOBEARS: een krachtige combinatie die naadloos aansluit op iedere klantwaardestrategie. "

- Let's start a fire!

Integratie

Het Deployteq platform is gebouwd om gemakkelijk te kunnen integreren met andere tools, platforms en databases. Het platform wisselt gemakkelijk informatie uit met verschillende CRM, CDP, DMP en eCommerce pakketten. Samen met een uitgebreide API past Deployteq letterlijk in ieder digitaal landschap.

Personalisatie

Deployteq, voorheen Canopy Deploy, biedt mogelijkheden tot diepgaande segmentatie en personalisatie. Op basis van klantgegevens, klantvoorkeuren en klantgedrag richt je unieke automations in die relevant zijn voor iedereen. Met dynamische velden, content en call-to-actions is personaliseren eerder regel dan uitzondering. 

Omnichannel

Met Deployteq sta je altijd en overal in verbinding met je klanten. Deployteq stelt je in staat om de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal te versturen. Naast e-mail bereik je jouw klant met Deploy met SMS, in-app messaging, push notificaties, landingpages en print.  

Commerciele én transactionele mailings

Deployteq leent zich naast het versturen van commerciële mailings ook uitstekend voor het versturen van transactionele mails. Met stabiele integraties is Deployteq een veilige en betrouwbare manier om jouw klanten te bereiken met servicemails, bestelbevestigingen, vouchers en digitale tickets.

BakCo D

Bak&co

De lekkerste content

Bak&co is dé webshop voor de professionele thuisbakker, hobbypatissier, -chocolatier en -ijsbereider. NOBEARS helpt Bak&Co met het verhogen van klantwaarde met relevante mailings over nieuwe producten en producten die passen bij wat je eerder hebt gekocht.

BB D

Bakker Bart

Van folder naar een digitale strategie

Bakker Bart is een herkenbare formule uit de winkelstraat. Hoe zorgen we ervoor dat klanten fans worden en vaker kopen bij Bakker Bart? Met volwaardige ecommerce propositie komt hier een omnichannel aspect bij kijken. Met Deployteq bezorgen we verrassingen en extra's voor alle fans.

Meer weten over Deployteq?

Luuk vertelt je er graag alles over. Mail 'm op l.ceulen@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Luuk v2