Digital platforms

A strong foundation for effectiveness & CX.

Een krachtig digitaal platform. Dat vormt vaak het fundament voor een succesvolle digitale strategie. Het helpt bedrijven effectiever te opereren in de digitale wereld. En zorgt voor een ultieme customer experience.

Innovatie en samenwerking

Een goed doordacht digitaal platform zorgt voor een enorme efficiency. Integraties verlopen soepel, data wordt slim gebruikt en processen zijn grotendeels te automatiseren. Het versterkt ook innovatie en samenwerking. NOBEARS helpt je jouw business te vertalen in een krachtig platform. 

 

Maximale flexibiliteit

Staat je digitale platform eenmaal, dan profiteer je van maximale flexibiliteit. Je kunt relatief snel nieuwe producten of diensten toevoegen of zelfs een nieuw businessmodel uitrollen. Hiermee vergroot je je schaalbaarheid. En daarmee je zakelijke succes. 

van wanrooij keyvisual ScaleMaxWidthWzIwMDBd
platform

Interactie met klanten

Hoe je een digitaal platform inzet, is sterk afhankelijk van de behoeften en doelen van jouw organisatie. NOBEARS richt zich over het algemeen op platformen die voorzien in interactie met potentiële of nieuwe klanten. We leggen bijvoorbeeld met een CMS de basis voor efficiënt databeheer op het vlak van content. Of bieden met een PIM-systeem één centrale waarheid voor (samengestelde) producten. En zorgen ervoor dat het je het maximale haalt uit je klantdata met een CRM- of CDP-platform.

 

Backbone van je organisatie

Een platform vormt de backbone van (datagebruik binnen) je organisatie. Maar we gebruiken data uit platforms ook voor het neerzetten van digitale ervaringen. Hierbij kun je denken aan apps, websites, campagnes of integraties. Zo zorgen we voor een basis om jouw digitale succes te vergroten.

Inhouse expertises

NOBEARS heeft uiteenlopende digitale platformen ontwikkeld. Hierin combineren we bestaande software en systemen met maatwerk. Maar we combineren ook inhouse expertises zoals strategie, data en development. Zo leggen we een toekomstgerichte digitale basis voor je organisatie.

Digitaal platform laten bouwen?

Ook een ijzersterk digitaal platform ontwikkelen? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel