Unified commerce

Exceed your customers' expectations with Unified Commerce.

Unified Commerce gaat over het bieden van de allerbeste koopervaring voor jouw klanten. Een way-of-working waarbij je niet meer in kanalen denkt, maar juist de behoefte van jouw klant centraal stelt.  Met Unified Commerce bied je klanten beleving en gemak in iedere fase van de klantreis. En zet je jezelf op voorsprong.

Een nieuw type consument

Internet heeft niet alleen de wereld veranderd, maar ook het koopgedrag van consumenten. We zijn altijd en overal online. En willen op ieder gewenst moment een aankoop kunnen doen. De reis naar deze aankoop is echter uniek voor iedere klant. Dat vraagt om een landschap waarin jij de perfecte klantreis kunt neerzetten. Cross-kanaal en op ieder device. Een sterke Unified Commerce strategie is daarbij de sleutel.

 

Unified Commerce vs omnichannel

Het doel is om jouw klanten een vloeiende, consistente en flexibele koopervaring te bieden. Hoe complex de customer journey ook is. Van online naar de winkel en weer terug: het kan best uitdagend zijn om die verwachting waar te maken. Met Unified Commerce realiseer je een gestroomlijnde Customer Experience die losstaat van kanalen of devices. Zo doorbreek je barrières, pak je commerciële kansen en haal je het maximale uit een omnichannel strategie.

Keukenconcurrent 1 v2 ScaleWidthWzE3MDBd
unified commerce

Van inspiratie naar conversie

De nieuwe consument oriënteert zich meestal niet in een showroom of winkel. De zoektocht start steeds vaker vanuit online inspiratie, met pins en posts. Het is zaak om een klantreis te ontwerpen waarin je jouw klant beweegt van inspiratie naar conversie. Touchpoint voor touchpoint. Vanuit een Unified Commerce-gedachte denk je na over zinvolle integraties tussen inspiratie, oriëntatie en transactie. Voor Hello Kitchen, een keukenformule van De Mandemakers Groep, ontwikkelde NOBEARS bijvoorbeeld een klantreis rondom Pinterest. 

 

Configureren en beleven

Een complex of gepersonaliseerd product - digitaal of in de winkel samen te stellen - leent zich uitstekend voor een Unified Commerce-ervaring. Online beginnen en instore de beleving voortzetten. Of andersom. Vanuit één omgeving en één klantprofiel. Zo ontwikkelde NOBEARS voor Rituals een applicatie die bezoekers van geuradvies voorziet. 

Floating basket

NOBEARS werkt volgens het principe van een ‘floating basket’. Met een klantspecifiek winkelmandje dat met de klant meezweeft, realiseer je eenvoudig een kanaal- en device-overstijgende winkelervaring.

 

Diepgaande integratie

Unified Commerce gaat over consistentie en integratie. Het biedt klanten een consistente beleving in elk touchpoint. Slim integreren is hierin de sleutel. NOBEARS werkt onder andere met Pimcore, XV Retail suite, Deployteq en BlueConic. Een bewezen tech stack waarmee jij jouw digitale landschap klaarmaakt voor Unified Commerce.

 

Samen naar succes

NOBEARS is dé totaalpartner voor de succesvolle implementatie van Unified Commerce. Want de beste customer journey gaat over zoveel meer dan techniek alleen. Met ons creatieve team denken we mee over merk, concept, content en campagne. En ons team van ervaren performance marketeers realiseert groei en resultaat.

Aan de slag met Unified Commerce?

Wil jij ook een sterke Unified Commerce strategie? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel