(web)development

NOBEARS een van de acht Shopware Gold Partners in Nederland

Toon NB
Toon van Overbruggen
Head of Communication
17 mei 2024
Leestijd 2 minuten

NOBEARS heeft de Gold Partner-status van e-commercesoftware Shopware ontvangen. Een grote mijlpaal en fijne erkenning van al het harde werk van de afgelopen jaren. Omdat er slechts acht bedrijven in Nederland zijn met deze status, zijn we hier extra trots op.

iStock 1466039163 v2

Hoe word je Shopware Gold Partner?

Zo’n status gaat natuurlijk verder dan alleen een logo op onze website. Het onderstreept dat we de kennis en expertise hebben om e-commerceplatforms op maat te maken op basis van Shopware voor onze klanten. Gold Partner word je niet zo maar. NOBEARS-developers Rick, Arno en Patrick zijn in de spreekwoordelijke boeken gedoken en zijn nu gecertificeerde experts in Shopware.

Belang van een goede Shopware-integratie

De verschuiving in de industrie naar Unified Commerce en Composable Commerce vragen om een professionelere aanpak. Shoppers verwachten tegenwoordig een naadloze ervaring die online en offline integreert. Een plek waar ze alles kunnen vinden én direct kunnen afrekenen op één plek. Klanten kunnen met onze PIM-oplossingen (Product Information Management) al hun productinformatie beheren en presenteren op een manier die voorheen niet mogelijk was. Geen gedoe meer met externe bureaus om productinformatie up-to-date te houden, maar een geïntegreerde oplossing die efficiëntie en consistentie biedt.

IDF05552 v2

Geïntegreerde technologiestack

Aan de achterkant hebben we ons PIM-systeem dat alle productinformatie beheert, zoals afbeeldingen, beschrijvingen en specificaties in meerdere talen. Aan de voorkant zetten we Shopware in. Dit is een krachtig e-commerceplatform waarmee we een naadloze winkelervaring kunnen bieden, van het bekijken van producten tot het afrekenen en retourneren. Het resultaat is een volledig geïntegreerde technologiestack die onze klanten in staat stelt om een complete klantreis te doorlopen.

Slechts het begin

Het behalen van Gold Partnership met Shopware is slechts het begin van onze reis. We blijven streven naar innovatie. Wil je meer weten over onze ervaringen met Shopware en hoe we onze klanten helpen om te slagen in de wereld van e-commerce? Neem dan contact op met onze CTO Pim via p.debrock@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.