Retail marketing

How to capture shopper’s attention.

Als retailer wil je altijd het beste voor je klanten. Met een goed doordachte retail marketing strategie en aanpak maak je de klantbeleving compleet. Zowel fysiek als digitaal. En laat NOBEARS nou net dé partij zijn die jou daarbij helpt.

Landelijke campagnes met lokale impact

Veel retailorganisaties worstelen met de vraag: hoe bouw je aan landelijke bekendheid én maak je impact op lokale schaal? De retaildynamiek is uniek. Dat vraagt om een doordachte digitale aanpak - een goede retail marketing strategie. Alles staat of valt bij het begrijpen van consumenten. Wat speelt er in de hoofden en harten van jouw doelgroep? Ons creatieve team creëert communicatie voor elke fase in de klantreis. En onze in-house studio helpt met het produceren en managen van de content.

 

Relevanter met iedere interactie

Hoe preciezer je targeting, hoe effectiever je marketing. Targeting gaat verder dan segmenteren op socio-demografische kenmerken en interesses. Voor retail zijn factoren als locatie, klantprofiel, momentum en context belangrijk. Met slim datamanagement vanuit een Data Management Platform (DMP) maximaliseren we de koopkans voor iedere individuele consument.

Coop 3 v2
Retail marketing

Formules en ketens

Alle formules en ketens met een netwerk aan vestigingen kunnen groeien met een slimme digitale marketingaanpak. Zo is retail marketing bureau NOBEARS al jaren de vaste partner van Coop Supermarkten voor alle digitale campagnes. Met honderden winkels door heel Nederland maken we met een effectieve besteding van het marketingbudget het verschil.

 

Leisure en hospitality

In leisure vragen het lokale aspect en seizoensinvloeden vaak om nóg meer data en denkkracht. Voor Jumpsquare Group, een trampolineparkgigant met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, boekt NOBEARS resultaat met weather based campagnes. Hierbij verhogen we bijvoorbeeld budgetten op een regenachtige weekenddag. Koppie koppie.

Slim data management

Data is de sleutel tot zowel een succesvolle B2C als B2B retail marketing strategie. Iedere keer dat we je doelgroep bereiken verzamelen we data. Op basis van clicks, likes en transacties weten we steeds beter wie je klanten zijn. Maar ook wat ze willen en in welke fase van de klantreis ze zich bevinden. Daarmee zijn onze campagnes relevanter en effectiever. 

 

Supercharge met Channable

Succes staat of valt met relevantie. Maar hoe hou je zoveel vestigingen, producten, kanalen en campagnes beheersbaar? NOBEARS biedt met Channable dé oplossing om dynamische campagnes te managen op tal van kanalen en marketplaces. Met een directe koppeling worden al jouw producten, prijzen, campagnes en advertenties automatisch bijgewerkt met de nieuwste informatie. Dat is nog eens een supercharged customer journey!

Sterke retail marketing strategie nodig?

Wij helpen je met winnende retail marketing. Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel