Performance marketing

We know a thing or two about digital growth.

Performance marketing gaat maar over één ding: het behalen van meetbare resultaten. Met NOBEARS ga je voor groei.

Return on investment

Simpel gezegd is marketing-ROI het directe resultaat uit je marketinginspanningen. Het berekenen van je ROI is niet zo ingewikkeld. Het beïnvloeden van je ROI des te meer. De kanalen die je kiest en de doelgroep die je bereikt. Maar ook de advertenties en de landingspagina die je ontwikkelt: voor winnende performance moet álles kloppen.

 

Slimmer dan slim

Data speelt hierin een sleutelrol. Inzicht in data wijst ons namelijk de weg naar jouw digitale sweetspot: consumenten die interesse hebben in jouw aanbod mét concrete koopintentie. Als performance marketing agency vinden deze sweetspot door zoveel mogelijk informatie te verzamelen over jouw kopers. Deze data stellen we beschikbaar aan Google, Facebook, TikTok en Instagram. Zo helpen we de slimme algoritmes om je doelgroep op het juiste moment te bereiken met een persoonlijke boodschap. Het resultaat? Maximale koopkans voor iedere individuele consument.

led girl
Performance marketing

E-commerce

Met performance marketing trek je bezoekers naar je webshop en genereer je digitale omzet. Er zijn weinig producten die we niet online verkocht krijgen. Zo verdubbelden we de directe omzet uit Google Ads voor Ledkoning. Voor Dakpandirect verkopen we honderdduizenden dakpannen per jaar. En voor Jumpsquare Group verkochten we meer dan een miljoen toegangskaartjes via de website.

 

Leadgeneratie

Naast online verkoop is het genereren van leads een typisch performance marketing vraagstuk. Het doel is om potentiële kopers te werven, contactgegevens te scoren of verkoopafspraken te genereren. En daar zijn we best goed in. Zo genereren we honderden offerte-aanvragen per maand voor A.A.S. Schadeherstel en werven we keukenkopers met inspiratie voor Hello Kitchen

Officieel Google Partner

NOBEARS is Google Partner. Dat betekent dat onze experts gespecialiseerd zijn in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Mobiel, Video en Shopping. Om deze certificering te behouden, leggen onze experts ieder jaar verschillende examens af. Ook zijn we officieel Channable Partner: krachtige digitale tooling waarmee we campagnes automatiseren.

 

Van ROAS naar POAS

Met NOBEARS ga je voor resultaat. De Return On Ad Spend (ROAS) is hiervoor een goede graadmeter. Dit geeft namelijk aan hoeveel omzet je genereert met iedere euro advertentiebudget. Maar je ROAS zegt helaas niets over de marge die je maakt. Daarom stuurt NOBEARS niet alleen op ROAS maar ook op POAS: Profit On Ad Spend. Want het resultaat onder de streep is wat telt. 

Met performance marketing aan de slag?

Ook van start met succesvolle performance marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel