PIM-implementaties met Pimcore

Organize, streamline and optimize product data

Met een Product Information Management-systeem (PIM) beheer je grote volumes productdata. Dé perfecte oplossing dus voor geassembleerde producten of e-commerce. NOBEARS is er trots op dat we ons Pimcore Gold Partner mogen noemen.

Up-to-date informatie

Productdata is vaak verspreid over meerdere systemen. Denk aan ERP- en voorraadbeheerapplicaties, maar ook aan webshopdatabases. We kunnen ons voorstellen dat ook jij moeite hebt om deze informatie up-to-date te houden. De inzet van een PIM-systeem zoals Pimcore kan hierbij helpen. Het resultaat? Eén waarheid voor je productinformatie, waaronder productomschrijving, prijzen, afbeeldingen en andere data.

 

Betere datakwaliteit

Pimcore ondersteunt bij beheer, updates en distributie van data over verschillende saleskanalen. Het mooie is dat binnen PIM producten zijn samen te stellen vanuit verschillende bronsystemen. Zo voed je vanuit het PIM bijvoorbeeld je webshop met producten en actuele prijzen. Centraal beheer van productdata resulteert zo in betere datakwaliteit en een snellere time-to-market.

NOBEARS office 46

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Als Pimcore agency heeft NOBEARS bijvoorbeeld Edelman voorzien van een centrale oplossing voor het samenstellen van producten. Deze producten worden vervolgens verkocht in een Magento-webshop voor retailers. NOBEARS tekende voor de configuratie, doorontwikkeling en de realisatie van de Magento-koppeling. Zo helpen we Edelman om de zeer uitgebreide webshop actueel te houden.

 

400.000 verschillende producten

Een andere NOBEARS-klant gebruikt Pimcore om de 400.000 verschillende producten te beheren en in heel Europa te kunnen verkopen. Naast inzicht in productdata en -stromen is voor deze groothandel flexibiliteit een belangrijke reden voor de inzet van een PIM-systeem. Het bedrijf wilde een schaalbare basis voor groei. Zowel in aantal producten als landen waarin het actief is.

Al sinds 2015 Pimcore-partner

NOBEARS is al sinds 2015 jaar officieel Pimcore-partner. Ons team van Pimcore-specialisten configureert PIM-systemen en ontwikkelt hiervoor maatwerk in de vorm van functies en koppelingen. Hierbij werken ze nauw samen met in Pimcore gespecialiseerde productowners en UX/UI-specialisten.

Betere customer experience

Ongeacht of je Pimcore primair inzet voor contentmanagement of voor e-commerce, NOBEARS is je partner. Bij ons is techniek nooit een uitgangspunt, maar een manier om je ambitieuze bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Pimcore zorgt hierin voor efficiënter productbeheer, maar ook voor een betere klantervaring. Zo kun je ervan op aan dat productinformatie in je webshop up-to-date is. En dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Alles om jouw klant de beste customer experience te bieden.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke