Social en content marketing

Those who tell the stories rule the world.

NOBEARS combineert storytelling met het beste van de technologie van nu. Zo win je niet alleen het hoofd, maar ook het hart van jouw doelgroep.

Tegen wie heb je het?

Content is de stem van jouw merk. De manier waarop je jouw merk aan de wereld presenteert. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw content verdwijnt in het waanzinnige aanbod van posts, pins, nieuwsbrieven, blogs, e-books, whitepapers en video’s? Inlevingsvermogen is de sleutel tot succes. Ken je doelgroepen. En weet wat ze bezig houdt. Samen met NOBEARS ontwikkel je content die je niet alleen snapt met je hoofd, maar ook voelt in je buik.

 

Bedenken en maken

Content die raakt start met een sterke strategie. We leren je doelgroep kennen en ontwikkelen een creatief fundament. Vanuit hier werken we topics uit, bepalen we zoekwoorden en kiezen we de beste kanalen. Ook stellen we een contentkalender op die ons precies vertelt wat we wanneer communiceren. En onze in-house studio helpt met het produceren en managen van de content.

BakkerBart 3 v2 ScaleWidthWzE3MDBd
Social marketing

Social

Social media en content zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Social is dé plek waar je als bedrijf op dagelijkse basis het gesprek voert met je doelgroep. Van LinkedIn tot Tik-Tok en van story tot reel: wij weten álles van de favoriete kanalen van jouw doelgroep. We helpen je om de taal te spreken van het kanaal en in te spelen op de kansen die ieder platform biedt.

 

Inbound marketing

Met campagnes ga je op zoek naar je doelgroep. Maar met inbound marketing gaat je doelgroep op zoek naar jou. Content speelt hierin een sleutelrol. Zinvolle, inspirerende content waar je doelgroep naar op zoek is: bij inbound marketing gaat het erom dat je gevonden wordt. Met een content hub, een verzamelplek voor al jouw artikelen, video’s, podcasts en posts, hou je overzicht over je content. 

Keep on scrolling

Onze creatives zijn echt scrollers. Verslaafd aan hun social media-accounts. Ze gaan voor authentieke content. Echt boven nep. En dat hoeft écht niet altijd pixel-perfect te zijn. NOBEARS heeft ook een eigen studio. Een team van creators die dag in dag uit bezig zijn met content die raakt. We maken de meeste content zelf, maar beschikken ook over een uitgebreid netwerk van fotografen, videografen, motion designers en 3D-artiesten. Zo weten we zeker dat wat we maken past bij jouw identiteit.

 

In-house webcare team

We creëren content voor elke fase in de klantreis. En blijven altijd met je doelgroep in gesprek. Zeven dagen per week. Dat doen we met ons care team dat ook ‘s avonds en in de weekenden de stem van jouw merk vertegenwoordigt. 

 

Let's start a fire

Ook aan de slag met je (digitale) identiteit of marketing? Mail Rens op rens@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

rens van geel