Great campfire stories

NOBEARS office 56

Composable Landscape

Een Composable Landscape is een digitale infrastructuur die is samengesteld uit best-of-breed componenten. Dit zorgt voor de flexibiliteit en efficiƫntie die nodig zijn om succesvol te zijn (en te blijven) in een steeds veranderende techwereld.

Lees meer
NOBEARS office 8 v2

Customer Data Platform (CDP)

Een Customer Data Platform (CDP) biedt je de mogelijkheid om personalisatie in te zetten over al je kanalen (inclusief je website). Dit kan resulteren in 40% betere online resultaten.

Lees meer
Schermafbeelding 2023 10 11 om 09.53.02

Bepaal je marketingbudget

Het bepalen van het marketingbudget voor het volgende jaar zorgt vaak voor hoofdbrekens bij marketeers. Head of Marketing Wouter geeft je vijf praktische tips.

Lees meer
NOBEARS office 21

Technical Discovery

Of het nu gaat om een nieuw e-commerceplatform, een Pimcore-set-up of de realisatie van een planningsysteem, de Technical Discovery vormt bij NOBEARS het startpunt.

Lees meer
DSC00378

Pimcore voor e-commerce

Met de inzet van een PIM-systeem (Product Information Management vereenvoudig je (product)databeheer. Zo til je je e-commerce naar een hoger niveau.

Lees meer
NOBEARS office 12

Content marketing

Content marketing: altijd sterke content voor je beoogde klant of volger.

Lees meer
NOBEARS office 19

AI en phishing

Een mail die afkomstig lijkt van de CEO of je favoriete webwinkel, of een WhatsApp van een 'familielid'. Phishing is in het AI-tijdperk gewiekster dan ooit.

Lees meer
NOBEARS office 26

5 tips voor succesvolle performance marketing

Op zoek naar meer conversie? 5 tips van NOBEARs voor een maximaal resultaat van je performance marketing.

Lees meer
NOBEARS office 35

RFM-analyse

Het RFM-model biedt je de mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in je klantdata. We leren je hoe je dit model toepast.

Lees meer
Schermafbeelding 2023 09 06 om 13.18.49

Performance marketing

Flexibiliteit en continu bijsturen zijn belangrijke succesfactoren voor performance marketing. In dit blog nemen we je mee in dit interessante vakgebied.

Lees meer