Great campfire stories

Alles
Marketing
(web)development
Strategy
Creative
CX
Branding
(web)development
Strategy
Schermafbeelding 2024 06 28 om 11.22.30

In-lite kiest voor NOBEARS

In-lite kiest NOBEARS voor het waarmaken van wereldwijde digitale groeiambities. Lees het persbericht over het strategisch partnerschap.

Lees meer
Marketing
CX
iStock 1415850846

Voice search: de toekomst van online zoeken

De toepassing van voice search groeit sterk. Niet zo vreemd gezien het gemak dat het je klant biedt. De E-commerce developer Patrick schreef een blog over voice in webshops.

Lees meer
Creative
IDF07876

User Generated Content

User Generated Content (UGC) vormt voor steeds meer bedrijven vast onderdeel van de marketingstrategie. Maar wat is het en hoe ziet de toekomst van UGC eruit? Merel schreef er een blog over.

Lees meer
Marketing
NOBEARS 2024 cookiesmail Visual03 1

3 tips voor meer waarde uit Google-bezoekers

Je hebt hard gewerkt om verkeer naar je website te krijgen via Google, maar nu begint de echte uitdaging. Hoe kun je ervoor zorgen dat bezoekers niet alleen op je website landen, maar ook de juiste actie ondernemen? In dit artikel deelt SEO-specialist Hugo 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan.

Lees meer
(web)development
DSC00378

NOBEARS is Shopware Gold Partner

NOBEARS is een van de acht Shopware Gold Partners. Een grote mijlpaal! Ontdek wat deze status precies inhoudt en hoe dit in relatie staat tot Unified Commerce in deze blog.

Lees meer
Marketing
CX
Schermafbeelding 2024 04 15 om 16.41.09

Inspiratie centraal in Unified Commerce-klantreis

Een klantreis is nooit eenduidig en kan alle kanten opgaan. Hoe begeleid je klanten over alle kanalen heen tot een aankoop? Rens van Geel, CMO en partner bij NOBEARS, neemt je mee in de wereld van Unified Commerce

Lees meer
(web)development
LDJ1435 min

De komst van iDEAL 2.0

De nieuwe iDEAL2.0-standaard is 15 april aanstaande een feit. Patrick zet de belangrijkste noviteiten voor je op een rijtje.

Lees meer
(web)development
Schermafbeelding 2024 03 07 om 14.04.25

Ontwikkelingen in Vue en Nuxt

NOBEARS zet Vue.js & Nuxt.js in voor de front-end (voorkant) ontwikkeling van o.a. (headless) websites, e-commerce, CRM-systemen en dashboards. Vanzelfsprekend waren we dan ook bij dé grootste Vue-conferentie ter wereld. Een verslag van het event én onze visie op de ontwikkelingen.

Lees meer
Strategy
NOBEARS office 13

#1 arbeidsvoorwaarde: persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling. Als snelgroeiende organisatie een thema wat bij ons hoog in het vaandel staat. Hoe we hier aandacht aan geven? Head of Talent Nicole vertelt erover in een blog.

Lees meer
(web)development
Strategy
photo 3 tp

Kracht van headless CMS

De keuze voor een CMS bepaalt vaak het verschil tussen frustratie en gebruiksgemak. NOBEARS omarmt het Statamic CMS voor de bouw van (maatwerk)websites.

Lees meer
NOBEARS office 11

NOBEARS & AI: perfecte combinatie

Als het gaat om AI geldt voor NOBEARS vooral de pragmatische insteek: benut de voordelen en experimenteer, maar vertrouw (vooral) op de kennis en expertise van de specialisten.

Lees meer
CX
8359cb25 c29c 473c 8484 3b20dd70d6ba

51% Nederlanders vermijdt webshops met chatbot

Ruim de helft van de Nederlanders koopt niet in een webshop waar je alleen contact hebt via een chatbot. Dat blijkt uit grootschalig CX-onderzoek van NOBEARS.

Lees meer
Marketing
Schermafbeelding 2024 01 04 om 15.10.16

De belofte van CRO

De vruchten van CRO plukken zonder grote investeringen in dure tooling of gespecialiseerde CRO-teams. In dit artikel vertellen we hoe je dit doet.

Lees meer
CX
Strategy
Schermafbeelding 2023 12 08 om 11.42.21

Groene keuze in de supermarkt

Als het gaat om beïnvloeding is het tijd voor een nieuwe keuze voor de consument: die van duurzaamheid. CMO Rens van Geel schreef er een column over. 

Lees meer
Strategy
(web)development
NOBEARS office 56

Composable Landscape

Een Composable Landscape is een digitale infrastructuur die is samengesteld uit best-of-breed componenten. Dit zorgt voor de flexibiliteit en efficiëntie die nodig zijn om succesvol te zijn (en te blijven) in een steeds veranderende techwereld.

Lees meer
(web)development
NOBEARS office 8 v2

Customer Data Platform (CDP)

Een Customer Data Platform (CDP) biedt je de mogelijkheid om personalisatie in te zetten over al je kanalen (inclusief je website). Dit kan resulteren in 40% betere online resultaten.

Lees meer
Marketing
Schermafbeelding 2023 10 11 om 09.53.02

5 tips voor je marketingbudget

Het bepalen van het marketingbudget voor het volgende jaar zorgt vaak voor hoofdbrekens bij marketeers. Head of Marketing Wouter geeft je vijf praktische tips.

Lees meer
Strategy
(web)development
NOBEARS office 21

Technical Discovery

Of het nu gaat om een nieuw e-commerceplatform, een Pimcore-set-up of de realisatie van een planningsysteem, de Technical Discovery vormt bij NOBEARS het startpunt.

Lees meer
(web)development
DSC00378

Pimcore voor e-commerce

Met de inzet van een PIM-systeem (Product Information Management vereenvoudig je (product)databeheer. Zo til je je e-commerce naar een hoger niveau.

Lees meer
Marketing
NOBEARS office 12

Sterke content

Content marketing: altijd sterke content voor je beoogde klant of volger.

Lees meer
Strategy
NOBEARS office 19

Phishing in het AI-tijdperk

Een mail die afkomstig lijkt van de CEO of je favoriete webwinkel, of een WhatsApp van een 'familielid'. Phishing is in het AI-tijdperk gewiekster dan ooit.

Lees meer
Marketing
NOBEARS office 26

5 tips voor performance marketing

Op zoek naar meer conversie? 5 tips van NOBEARs voor een maximaal resultaat van je performance marketing.

Lees meer
Marketing
NOBEARS office 35

Hoe voer je een RFM-analyse uit?

Het RFM-model biedt je de mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in je klantdata. We leren je hoe je dit model toepast.

Lees meer
Marketing
Schermafbeelding 2023 09 06 om 13.18.49

Succesvolle performance marketing

Flexibiliteit en continu bijsturen zijn belangrijke succesfactoren voor performance marketing. In dit blog nemen we je mee in dit interessante vakgebied.

Lees meer