strategy services v2

Van concept naar (een succesvolle) realiteit. Onze strategen denken vanuit jouw business, processen en doelgroepen en leggen de basis voor aansprekende designs, krachtige technologie en effectieve marketing. 

Brand-, business- of marketing-

strategie

Bij NOBEARS vind je specialisten op verschillende vlakken. Design, development en marketing bijvoorbeeld. Maar ook op het gebied van strategie hebben we toppers binnen ons team. Zij helpen je met het bepalen van een brand-, business- of marketingstrategie.

 

Een strategie die staat als een huis

Het bepalen van jouw strategie pakken we grondig aan. We starten meestal met een brainstorm met diverse stakeholders uit jouw organisatie. Deze zetten we om tafel met onze strategen, maar ook met designers en - indien nodig - developers. Zo zorgen we ervoor dat we alle kanten belichten. Van doelgroep en unieke propositie tot look & feel en technische realisatie. Dit resulteert in een strategie die staat als een huis.

Een ijzersterke brand-, business- of marketingstrategie neerzetten? 

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

NOBEARS office 16

Brede expertise

Onze strategische expertise is breed. Zo hebben we de keten van trampolineparken Jumpsquare in de markt gezet en recent voor deze partij een online marketingstrategie uitgerold. En denken we op meerdere strategische vlakken mee met Van Mossel.

 

Online en offline strategie

Ook in andere branches hebben onze strategische skills ondernemers verder geholpen. Wat te denken van de social strategie voor Bakker Bart? Of een strategie (+ uitvoering) voor projectontwikkelaar Van Wanrooij om klanten beter te servicen? En toen De Mandemakers Groep zijn doelstelling om met KeukenConcurrent als eerste volledig online keukens te verkopen met ons deelde, vertaalden we dit eerst in een online en offline strategie.

Scherpe doelen stellen

NOBEARS heeft al veel organisaties en ondernemers geholpen met het maken van strategische keuzes. Of het nu gaat om businessmodellen, technische roadmap of online marketing; onze strategen denken graag mee. Hierbij combineren we kennis en ervaring met een - tot op bepaalde hoogte - kritische houding. We durven je uit te dagen om de lat nog hoger te leggen en scherpe doelen te stellen. Want uiteindelijk gaat het ons om jouw succes.

Meer weten over onze expertises?

Marieke vertelt je er graag alles over. Mail haar op m.hoefnagel@nobears.nl of bel ons op 073-369 0000.

Marieke