LED there be light!

LedKoning is dé online specialist op het gebied van LED-verlichting. Het bedrijf is organisch flink gegroeid, maar nog lang niet uitgegroeid. NOBEARS helpt LedKoning met advertising, prospecting en activatie.

ledkoning hero
In het kort
Webshop LedKoning heeft alles in huis op het gebied van verlichting. Zo laten wij deze specialist online stralen:
led small

 

vormentaal
compleet

Organisch groeide LedKoning hard, maar er was sprake van stagnatie. Tijd voor een goede performance en e-commerce strategie. Search ads, data, socials; we bouwden alles vanaf nul op. De doelstelling was duidelijk: meer zichtbaarheid en groei. En dat is precies wat we samen voor elkaar hebben gekregen.

ad3
telefoons v4

De knop omzetten

Het traject begon met het maken van een performance strategie. Doel was meer traffic naar de website, met daarnaast focus op conversie. Per fase in de customer journey hebben we doelstellingen bepaald. Vervolgens hebben we daar budgetten aan toegewezen en concrete deliverables voor afgestemd. De grootste verandering voor LedKoning: opzet van een always-on social campagne.

Samenwerken met NOBEARS? Laten we starten met een audit of brainstorm.

Boek een brainstorm bij NOBEARS. Laat je gegevens achter en we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd naar mogelijke verbeteringen in je systeem, applicatie of campagne? Met een audit van NOBEARS brengen we dit voor je in kaart.

macbook

Belangrijk op het juiste moment

Naast de always-on campagne zijn we op verschillende piekmomenten activatiecampagnes gestart. NOBEARS bedacht hiervoor toffe concepten rondom zomertijd/wintertijd, slimme verlichting en de donkere dagen aan het einde van het jaar. De combinatie van deze campagnes heeft gezorgd voor een flinke stijging in aankopen onder jongere doelgroepen. Ook de gemiddelde orderwaarde is gestegen.

socials

Nieuw licht op LedKoning

Om de herkenbaarheid van het merk te vergroten, kreeg ook de visuele stijl een opfrisbeurt. We hebben guidelines neergezet over hoe LedKoning eenvoudige visuele elementen kan gebruiken voor het versterken van de brand identity. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met creatie van alle uitingen; bannersets, social posts en animaties. Zowel visueel als tekstueel houden we zo de regie in handen.

led girl v2

Begint er een lichtje te branden?

Dan moet je zeker contact opnemen met Kelly. Mail haar op kelly@nobears.nl of bel ons op 073 - 369 0000.

Kelly